Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ya beyler kusura bakmayın bununla ilgili bir başlık vardı ama bullamadım daha doğrusu bulamıyorum. Çünkü yeterince zamanım olmuyor. XP hata msj ı veriyor sonra 1dk içersinde kendini resetliyor. Nasıl düzeltirim. Aha gene verdi başladık 59 58 57 allah belanı versin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 svchost.exe sorunsali diye arat orada açikladim :) bi Xp sorunsali da benden... C: da XP yuklu .. D ve E de ıvır zıvır var... pcmiz boot ederkene verifying dmi pool data der demez reset atiyor kendine .. ilk başlarda power yada ram yada fan yüzünden falan oluyo sandim amma velakin boot disk ile açilinca hdd de dolaşilip dosyalar ile istediimizi yapabilioz. . hatta dosta backupladim bile onemli şeyleri.. şimdi gelelim ilginç kısma .. XP yi reinst ederken normalde önceden kurulu bir yere ediosaniz reparir ediim mi der.. amma velakin reinst ederken C: yi unkown undefined partition olarak tanimliyo volume labeli ve içindeki datalari görmiyor.... halbuki ben o datalari bootdisketle dolaşabiliom ... install için de c: yi formatliim mi dio .. bir fikri olan ???? partition magic araniom deli gibi belki işe yarar diye !!!![hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır edit notu hazir aranmişi var ...SVCHOST.EXE SORUNSALI [Bu mesaj hired_gun tarafından 12 October 2003 21:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ayni hatayi bende de veriyor gezmedigim bilgisayarci kalmadi hepsi ayni sorunu bir cok yasiyan müşterimiz var dendi. Ne yapmak gerek dedim 98 yukleyin dedi eger usttei soruna cozumunu bilen varsa lutfen yuklenecek programin link ini falan versin[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=40957 sorununuzun cegvabı burda büyük ihtimalle worm blast virüsüünün işi[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 çok sinir bir olay, Allah kolaylık versin.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bu olay bağlantı üzerinde kalıcı etkiler yaratıyo tamamen yoketseniz de wormu.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bu arada yeni farkettim baglanti fark ediyor mesela tt net ile girdigimde surekli bu sorunu veriyor fakat superonline ile girdigimde hic sorun vermiyor ilginc :o[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Valla benim sorunum düzeldi,dünde de msblast çıktı onuda halletim şu an sorunsuz gibi bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar