Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bc alıp yeniden başlamayı düşünüyorum ancak birkaç sorum var: yeni karakter için en ideal serverlar hangileri? magelerin durumu ne? (o questler level atlamalar gözümde çok büyüyor ama... :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 burning legion tavsiye edebilirim.türk cok olsun falan diyorsan. frost mage imba halen,ama ben fire ım niye bilmiyorum.cızırtıyı duymam lzm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 horde blood elf aç bence mage açıcaksan Mageler hala Pom + pyro kullanıyor bıraktığın gibi :) hala ekmek su plx.. Portal to .... i lll pay 2g /afk No Water No Food go away.. OMFG f**** Rogue / Warrior / Lock NERF ! modundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyla alakalı degil ama ben hayatımda ilk defa mage oynadım wsg de 3 tane ayrı locku teke tekte kestim her seferinde ama mageler locka nerf istiyor diyosun ya benimkiler aşırı noobdu yada acemi şansı var bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 2 yıldır sadece mage oynuyorum PoM pyroda critle başlamazsam veya karşımdaki salak bi lock/green item dolu bi lock diilse genelde kaybediyorum. Ya çok kötü pvp yapıyorum ya da senin locklar salak. Edit: Daha çok frost oynadım ben ama frost olarak iyice hiç bir şey yapamıyorum felhunter ya da felguardlı locka. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 11:31 tarihinde, Truwan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Benim arkadasın mage full frost. eheh demekki karsıdaki lavuklarda ilk defa lock oynuyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 locklara nerf isteyen magelerin 80% i flm curse yediğinde remove edemeyen noobzorlar hayır üstünde cot var hala fb atmaya calısıyor. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 12:17 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bu muhabbetleri bile özlemişim ya :D yok zaten mageden başka karakterle uzun süre bende oynamadım ve elbette ki horde olucam soru mu? BL de çok türk var biliyorum da böyle yeni server olan hem hemde yardımlaşabileceğim birileri var mı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Recomended server olan Sporegar'dayım ben. Eskiden bi türk guild'ındaydım ama az kişi olunduğu için toptan Nemesis general guildine geçtik. Türkler herzaman yardımlaşır... Benim bineğimi Guild aldı. Bende arkamdan gelene aldım. Mage aynı evet... Full int+hp gidiyorum sıfır spell damage olmama rağmen çok hızlı kasıyorum. Frost mage'i kasarken tavsiye etmiyorum. En azından summon water elemental alana kadar. Zaten Fire a alıştınmı o güzel critleri gördünmü frost oynamıyo insan. Ben bu yüzden char sildim. Kasarken mutlaka fullfire öneririm. Frostla imkansız kasamazsın. Unutmadan... lvl 50 ye kadar çok ölüceksin. o minnacık hp ile :) En zayıf class fire mage şuan oyunda [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 13:24 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar