Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Partition magic ve merge sorunu?

Korax

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Partition Magic 8.0 full sürüm var elimde.yeni hdd aldığım için 40(C:) 40(D:) ayırdığım ve windows kurulu olan harddisk'imi birleştirme kararı aldım.

Netekim programı açıp d: ye tıklayıp merge deyip,klasör seçtikten sonra ve bilgisayarı yeniden başlatıp işleme geçiyor.
Fakat tam burada tarayıp marayıp bişeyler yaparken Error 1609 Lost clusters vs gibi bi hata verip yarıda kesiyor.Acaba ne yapabilirim birleştirmek için 2 sürücüyü formatsız?Yada bu hata nedir ne yapmam lazım?
tenks
Sosyal ağlarda paylaş

Ahanda hallettim sonunda,hemen nasıl yaptığımıda anlatayım bari daha sonraları işine yarar belki aynı problemi yaşayanların.

Merge falan derken olmuyo baktım,bilgisayarım sağtık > yönet > disk yönetimi > buradan zaten hali hazırda içini taşımış olduğum D: mantıksal sürücüsünü sildim.
Daha sonra partition magic'i açtım.Orada sildiğim mantıksal sürücü "Ayrılmamış alan" olarak görünüyodu bende C: ye sağ tıklayıp,boyutlandır/taşı(resize/move ingilizce versiyonunda) dedim.Sonrada C: nin kuyruğunu tutup sonuna kadar uzattım böylece ayrılmamış alanı C:'ye eklemiş oldum merge ile falan uğraşmadan.

Yinede teşekkür ederim herkeslere :)
Sosyal ağlarda paylaş

partition magic kullanırken yedek alın arkadaşlar.

yıllarca yedeksiz, böyle babamdan çok güvendim programa :p yeni bilgisayar almıştım, harddisk 130 120 bölünmüştü ki, dedim bu iş böyle olmaz ben bunu 80 170 yapayım.. drive ın birindeki aşağı yukarı 3 gb lık resim arşivini uçurdu, iptal etti..

1 gb lık da 4 yıllık üniversite hayatım boyunca biriktirdiğim raporlarım.

allahtan yedek almıştım bu bilgisayara taşımak için de, elimde kaldı dosyalar.. yoksa çıldırırdım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...