Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ([email protected]) adresine 2 tane farklı mailden soru yazdım. 1. sorum su anda bulumdugum bir kampayadan(1024) 2 veya 4mb a geçebiliyormuyum ? 2. sorum ....@ttnet adlı kullanıcının hangi tarifede oldugunu sordum. [Sordugum soruları kısaltarak yazdım. Aslında daha ayrıntılı.] 2.sinede gelen cevap aynı : Değerli Müşterimiz TTNET A.Ş’nin son tarifelerini aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz. http://www.ttnet.net.tr/yeni.htm Saygılarımızla TTNET A.Ş bendemi bi dengesizlik var onlardamı ¿ [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:40 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:40 tarihinde, Sphere tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 2. sorun biraz dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar