kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 nerden başlasam nasıl anlatsam ki ? bir çoğunuza göre normal bir aile durumu olan bişeyi buraya yazmak istiyorum çünkü artık dayanamıcak hale geldim her geçen sene daha kötü oluyor sanki içinde olduğum durum bugün bile ruhsuz vaziyette yazıyorum şunları kısaca aile içindeki insanlar hakkında biraz bilgi vereyim de ilk olarak öyle idrak etmesi daha kolay olur diye düşünüyorum Abim: universiteyi yeni bitirdi, askerlik peşinde hatta 2. yoklama geldi master için uğraşıyor yurt dışına gitmeyi planlıyor ancak babam göndermicem diyor. babam: klasik baba işte aile dağıldıktan sonra (bkz: sene 2000) bizleri topladı ancak sadece topladı yani bunun dışında bu 7 sene içersinde yaşanan tüm psikolojik olaraylar bizim içimizde patladı hep içimize attık, ergenlik çağında nerdeyse birbirine vurcak hal gelecek kavga mı ararsın sandalyelerin tabakların uçuşmasını mı ararsın neler atlattık neler, yapı itibariyle ailesine bağlı bir insan yani destek lazım muhakkak anne unsuru olmayınca tabi bizlere sarıyor sürekli olarak ama 7 senedir hep aynı muhabbet olur mu arkadaş ? bir insan yapısı nasıl bu kadar gariptir ya en ufak bir tartışmada ki tartışmaya müsait bir ortam var her zaman çünkü adam normal değil bakınız bizler normaliz demiyoruz ama işte 3 anormal bir evde yaşamaya çalışınca böyle şeyler çıkıyor, herneyse ne demiştim ben ? en ufak bir tartışmada maddi destek kendisinde olduğu için okutmayacam, paranızı göndermicem vesaire diye tehditlere başvuruyor abime aynı şimdi onun okulu bittiği için bana aynı tavırları sergiliyor, evimiz iki katlı zaten tek katlı olsaydı ne yapardık bilemiyorum üst katta vakit geçiriyoruz sürekli olarak, alt kata sadece mutfakta bişeyler atıştırmak için zaten şu son birkaç gündür yemek yeme durumumuz da kalmadı düzen yok çünkü en son bugün kavga ettik bütün yaşıtlarımız erdek'e giderken biz sevgili babamız gibi evde oturup hiçbişey yapmadan oturmamızı beklediği için nasıl bir beklentiyse bu gece çıkmamıza, gündüz denize gitmemize, öğlen geç kalkmamıza taktı durdu senelerdir.dün abimle tartıştılar abimde çekti gitti erdek'e beni de gitti zanetti heralde yemeğe de çağırmadı sabah kalkıyoruz yine aynı tablo suratımıza bakmıyor vesaire ben spora gidiyorum "işte bi ton iş var .ktirin gidin ben yaparım" falan dedi ben de kapıyı çarptım ve gittim (usulcana) bugün ise öğleden sonra abim tası tarağı toplayıp gitmiş nereye gitti bilmiyorum bir daha dönüşünü olmayacağını biliyorum ama. okuduğunuz için teşekkür ederim belki eklenti yaparım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Benim babamda kavga ettikmi maddi gücü hep Koz olarak kullanirdı.Artık etmiyoruz pek ama Kendi suçlu olsa bile İstemeye istemeye özür dileyişim çok olmuştur.En sinir olduğum şeydir. İşte bu yuzden kendi ayakların üstünde durmak çok önemli . Haksızda olsa o senin babandır yapıcak birşey yok. Umarım abin döner . Cep telefonu yokmu yanında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 adam 26 yaşına gelmiş nasıl laf anlatayım ki zaten 7 sene annemizle görüşemedik en azından rahat görüşemedik yani şimdi taraf değiştirme gibi bir durum söz konusu oldu, zaten bazı maddi problemlerden dolayı abimin hesaplarına yatırmıştı bize miras kalıcak paraları babam adam vekaleti de alıp gitmiş bana da geriye kalan herşey senin olsun(evler, dükkan vesaire) demişti olay geri dönüşü olacak bir olay değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Peki sence abin seni aramaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Baban siz annesiz kalınca kendi başınıza serseri olmanızdan korkuyordur bence,o yüzden üzerinize düşüyordur biraz anlayışlı olun ona. Ama maddi gücüyle korkutması çok yanlış olmuş. Bir baba ailesine koşulsuz bakmakla mükelleftir. Benim babamla anlaşmazlığa düştüğüm zamanlar da oldu ama bir kere olsun maddiyat karışmadı. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 17:58 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bunu biraz baba olarak değilde erkek olarak düşünelim aynı evde 3 erkek.sorunsuz yaşam çok zor. bide bu baba abi kardeş ise gerçekten zordur.bilmiyorum ama tahmin edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Abin eminim sana ulaşacaktır kingpin. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğren.Ben maddi anlamda değil, manevi anlamda diyorum.Allah yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 abim zaten beni arıcak, şu ailede birbirimizi anlayan tek insanlarız sadece adam bişeyleri erken bitirdi artık babama rest çekti bitti gitti olay. daha babam öğrenmedi öğrenirse paraların gittiğini falan 7 senedir ananız böyle yaptı muabbetine ek olarak abin de kazık attı muhabbetleri çekicem muhtemelen :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Et kemiğe dayanmış anlaşılan. Umarım sorunlarınız çözülür. Ama abinin yaptığını benim abim yapsaydı, şahsıma koyardı heralde. Umarım bir anlık sinirdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Abi senin adın enver olamaz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Öeh 26 yaşında adam hala Baba parası yiyorsa, ağırına gitmiştir tabi. Kolay gelsin,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: Feandreu üye [şikayet et] § 07 Ağustos 2007, Salı - 07:36 [ özel msj ] Abi senin adın enver olamaz dimi ? olamaz, olmamali. @kingpin msne geldiginde ses et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 said: abim zaten beni arıcak, şu ailede birbirimizi anlayan tek insanlarız sadece adam bişeyleri erken bitirdi artık babama rest çekti bitti gitti olay. daha babam öğrenmedi öğrenirse paraların gittiğini falan 7 senedir ananız böyle yaptı muabbetine ek olarak abin de kazık attı muhabbetleri çekicem muhtemelen :) . erken bitirdi derken sanki işi ucunda para olmasa bende yüzüne bakmiyicam der gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 heh biraz öyle bir anlam çıkarman doğal söylediklerimden çoğu zaman düşündüm bişeyleri bitirmeyi çünkü huzur namına hiçbişey yok sadece maddi destek var diye çekiyoruz, köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme mevzusu yani şimdi öğrendi peder bey işin ciddiyetini geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 baba insanı kisiliksiz olabiliyor,ustune uc tane erkek uc tane hayat uc tane dusunce falan cakısır devamlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 king yaş kaç lisedemisin üniversitedemi bilmiyorum ama tek yapabilecegin kendi ekonomik düzenini kurana kadar sabretmen. 7 sene sıkmışın dişini birazdaha sıkıcaksın , tahmin edemiyorum inanılaz zor bir durumdur büyük ihtimal. seninde sınavın buymuş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 evet az daha sık dişini. aile iyidir ama. huysuz da olsa babanıza siz bakcaksınız zamanı geldiğinde. ne yaparsan yap mutlu edilemeyecek ve mutluluk sömüren, kendi mutsuzluğunu yaymaktan hoşlanan insan türüne ben de yabancı değilim yani. malesef. hayat böyle ne diim. sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben zaten bu saatten sonra abimin yaptığını yapamam, bugün elleri titriyordu babamın acile götürcektim o derece terledi falan korktum yani zaten daha önceden kalp krizi geçirmişti iyi ki bişey olmadı, ben de gidersem eğer gidicek adam öbür tarafa o yüzden mecburen destek olmalıyım. edit: unideyim, yaş 20. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Aile o kadar kolay dağılacak bir yapı değil. Sabret bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 olamaz zaten enver benim adım da hayat hikayemi özetlemişin king süfer olmuş ellerine sağlık... (öyle bi yazmışım ki dünyada benden başka enver yok :P) edit: okumadan yazmışım eşşeğim ben :( abi ne olursa olsun ters düz bile olsa baban babandır annen annendir(tansu çiller manyağı değilim ciddi söylüyorum). sonuçta iyi kötü verdiklerini fazlasıyla geri alsa bile seni belirli bi noktaya getirmiş insanlar. ben annemin 6 sene yüzüne bakmadım. şimdi annecim diye etrafında dolaşıyorum. sen de babana destek ol. benim ailem parçalandı. yani parçalandı derken hani teomanın şarkısı varya iki yabancı diye. aynı evde üç kişiyiz ama üçümüz ayrı yönlere bakıyoruz. ama mecburen atsan atılmaz satsan satılmaz. mümkün olduğunca sık dişini destek ol. [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 20:25 tarihinde, Feandreu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 küçük kardeşlerin kaderidir zaten bu; büyük evlat gider, geride kalanlara bakıp evirip çevirmek küçüklere kalır. bir nevi doğa kanunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 lagdan falan filan , sil [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 22:38 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar