Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps Tenis [3]

Numb

Öne çıkan mesajlar

smoke kardiş fazla efekt var sanırım bide ben okuyamadım ne yazdığını:) mendoza dequpe için photoshop 7 deki extract aracını kullan istersen baya işe yarıo kardeş. resmin kenarları böle bi sanki stroke edilmiş gibi olmuş ama güzel yani :)[hline]
"But he's the sort who can't know
anyone intimately, least of all a
woman. He doesn't know what a woman
is. He wants you for a possession,
something to look at like a painting or an ivory box.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatimda Ilk Defa Oturup Photoshop ile birseyler yapmaya calistim butun filterlari deneye deneye hosuma giden birseyler yaptim =) buyrun asagida..

ps:ya birde yazi efektleri ile ilgili birileri bilgi verebilirmi bana anca wave yapabildim =)[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)

Sosyal ağlarda paylaş

Throndor çok beğendim çalışmanı, özellikle thinking backwards olayını ve siyah beyaz yapıp kızı olduğundan daha güzel göstermiş olmanı (o saç modeli o kıza olmuyor siyah beyazda hayal gücü daha etkin oluyor resime bakınca hehe)

The Raven abi kızın saçlarını kanada bayrağındaki yaprak gibi bi yaprak şekli vererek ve suratına uygulagığın (sol taraf) texture yerine daha az karmaşık ama daha belirgin çatlakları olan bir texture uygulayarak susuzluktan çatlamış toprak görüntüsü verebilirsin, saçlar ise solmuş bir yaprak olur (bunu yaparsan bence rengi siyah ile yeşil arası çok koyu bir renk yap) ve mükemmele erişirsin ;)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sosyal ağlarda paylaş

[hline][b]Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam! / Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamicam / Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, / Ben içimde boğulurken... / Hala aşkın olduğu bir yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem /// Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam / Düşündüm, kararlıyım; / Ben adam olamicam! / Madem her şey basit bi formül, / Mutluluğu söylesin kimya! / Benim kimyam feci halde bozuldu; / Anlamsız geliyo bana dünya /// Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz / Bu matematik bizi kandırıyor hocam / Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar.. / Hesaplar tutmaz.. / Tutmaz hocam!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...