fab Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Dragon, sorunların için sana ayrıca psikoloji bölümü açıldığında yardımcı olucak arkadaşlar olur merak etme. Ayrıca benle atışmak veya kakışmak istiyorsan özelden bunu yapabilirsin. Kimseyi rahatsız etme buradaki.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Dragonmax, 03 October 2003 22:27 tarihinde demiş ki:kullandığın plug-in çok hoşuma gitii, sanki bi ara bende öle bişi kullanmıştım ama adını hatırlayamadım, o kalıp sütunları oluşturan plug-in in adı ne?[hline] Filter > Stylize > Extrude[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ehhehey rezil olduk, elimin altındaki filtreyi göremedim, abuu çok utandım :utaniem: :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: [Bu mesaj Dragonmax tarafından 03 October 2003 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Ben de yaptım birşeyler ama okulda kaldı. Salı günü allahın izni ile koyucam buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 [hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz.[Bu mesaj GICIK2 tarafından 06 October 2003 01:45 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj GICIK2 tarafından 06 October 2003 01:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ahahahhaahha kizin agzi burnu dagilmis puahaha ciddi olmak gerekirse o saf bakislar gitmemis, gozler cok buuyk ve goz iyi oturmamis yuze yamuk duruyo :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ciddi olmak gerekirse ben bile daha iyisini yaparım ki hayatımda photoshop kullanmadım rofl bu ne bea[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mephisto: Hadi yapsana? [Bu mesaj GICIK2 tarafından 06 October 2003 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 -hata- [Bu mesaj GICIK2 tarafından 06 October 2003 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Sizinkilerin yanında biraz basit kalılıyor :P[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Yoo güzel bence[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hay.. [Bu mesaj EarS tarafından 06 October 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 ears siyah resme çok fazla hakim, çalışma ii sayılır, fakat çok koyu, bence başka efektlerle destekleyerek resmi aç...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bu nasıl?açılmış mı biraz?[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bak sana hemen bi tutorial. bu resmi aç. göz damlası(!) ile an açık yeşili seç. select>color range ile scalei en sağ tarafa al okeyle. yeni bi layer aç. select>modify>contract 2 pixels foreground renginin üstüne bas. açılan tablodan belirgin bi şekilde saturation ve luminance'ı daha yüksek (daha açık ve canlı) bi yeşil seç. okeyle. ctrl+del yeni layer aç. select>modify>contract 2 pixels d ctrl+del ctrl+d flatten ctrl+a ctrl+j filter>blur>gaussian blur 2.0 civarı layer blend mode screen opacity 60% ctrl+a ctrl+j layer blend mode overlay opacity scaleleri ile oyna memnun olana kadar. yeşil biraz kıllı bi renktir. flatten. new layer d filter>render>clouds filter>sketch>chrome layer blend mode soft light layer üstündeyken altta çöp kutusunun orda mask yapan bi ikon var. ona bas. layer thumbnailinin yanında ona linkli bi beyaz bişi olcak. ona bas. foreground color olarak %50 gri seç. soldan sağa gradient tool ile doldur. flatten. ctrl+b highlights en alttaki scalei yellowa doğru yaklaştır [hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 06 October 2003 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 - not enough memmory - system error occured in green martian's head while executing tutorial - shutting down...[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Horace'nin dediklerini yaptıktan sonra aşağıdaki ortaya çıktı.Benimkinden güzel olduğu ortada :) Ama şahsen horacenin dediklerinin yarısında ortaya çıkan aşağıdaki daha çok hoşuma gitti. Teşekkürler Horace[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 reca bu sırada bisürü şey öğrendin ama işte fena mı oldu.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yok canım olmadı tabiiki :)[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 said: Numb, 01 October 2003 03:19 tarihinde demiş ki: ama bi daha söleyelim resmin boyutunu değiştirmemek vardı. ulan arcane.. ! şu cümleyi yeni gördüm , bunun için image hazırlıyordum ps de , neyse başka yerde kullanırım artık :([hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 notebookumda boş boş duran photoshop elementsi ilk kez kullanan biri olarak: [hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 AAARRGGH! AAHH![hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yapma ya o kadar mı kötü :)[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 :D galiba[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bu kadar irite ettiyse koymayım bi daha :) dediğim gibi ilk kez bişiler yapıyorum psde, tüm resimde zaten dur bakalım şu filter naapıyomuş, bu zımbırtı ne işe yarıyomuş hede hödö şeklinde yaptım... not: bi daha baktım da bi iki şey olmasa konsept olarak süper bence... üzerinde şu işi adam gibi yapabilen bi iki kişinin oynamasını dilerdim doğrusu.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar