Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ps Tenis [3]

Numb

Öne çıkan mesajlar

Canlı formlarla çalışma isteğimin bir ürünüdür sadece.
Mendoza kızmaz umarım 3 üncüyü ben açtım diye. :)
olmadı horace siler başlığı. olursa buyrun..
[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.

Sosyal ağlarda paylaş

kurallar konmuştu sanırım. ama bi daha söleyelim resmin boyutunu değiştirmemek. vardı.
İçine koyulacak bir resmin %50 den fazla büyütülmemesi vardı bide.[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

nesneler üzerinde çalışmak her zaman tercihimdir, canlılar üzerinde çalışma yapmaktan nefret ederim, kesinlikle nefret ederim, zati bilgisayarıma da hafta sonu ulaşıcam ps tenis 4 de takılırım bende ama bu tenis olaylarını şöle bi ayrıştırsak, canlı çalışmalar ve nesleri ikiye ayrısak, ben kesinlikle insanlar üzerinde tasarım yapmam, tarzım diil...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 01 October 2003 17:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oky çalışman her zamanki gibi çok güzel olmuş. Bir de birkaç birşey sorucam cevaplarsan sevinirim.
1. Neden bu kadar futuristik ve karışık çalışıyorsun. Belirli bir nedeni var mı ?
2. Çalışmandaki yazıların bir anlamı var mı?
3. Her çalışmanda bir poster havası var gibi geliyor bana... Bunun belirli bir nedeni var mı ?
4. Ayrıca (genel olarak soruyorum) çalışmanın tümü bir ton renk üzerine kurulu... Fazla renkli çalışmayı sevmiyormusun ? (Bana sanki çalıştıktan sonra hue/sat dan tek renk uyguluyormuşsun gibi geliyor... Tabiki öyle yapmıyorsundur da, sadelik açsından yani)
Biraz kişisel sorular oldu, senin zevkindir tabi istediğin gibi, istediğin renkte çalışırsın... Benimkisi sadece merak, yanıtlarsan sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Her zaman yazıların bir anlam ifade etmesine çalışıyorum ama bu bazen anlamsız şeylerde olabiliyor ama anlamsız olması zaten tasarımı tamamlayan şey oluyor. Aslında her çalışmama bir isim veriyorum bu ismide çeşitli şekillerde kullanmaya çalışıyorum. Çalışmalarda poster havası olabilir çünkü bayadır afiş ve poster konusunda çalışıyorum. Özellikle dar çalışmalarımda tek rengin tonlarıyla çalışmayı çok seviyorum, ayrıca baştan itibaren tonlarımı oluşturup öyle devam ediyorum. Son olarakta futuristik çalışmamın nedeni sanırım okuldaki hocalarımızın yönlendirmeleri ve benim kendi tercihim olduğu için olabilir.[hline]5
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 01 October 2003 21:04 tarihinde demiş ki:
ikisinede game yazmak?

Eheh sanki biraz yanlış olmuş :) "Sex is a game , love is the name - Forget the name,play the game!"

Forgot da yanlış olmuş forgot geçmiş zamanlıdır. Forget olması lazım.[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan
10 yıl öncesi, thrash blowing all
Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar?

the action brings reaction
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 01 October 2003 17:43 tarihinde demiş ki:
Dragon, burada herkesin istediğine göre hareket edicek olursak baya kargaşa çıkar. Ama yakında ikili battle'lar başladığında sen istediğin türde başlayabilirsin. Şimdilik bu şekilde karışık devam ediyoruz.[hline]5
bak güzel kardeşim, ben canlı şeyler üzerinde tasarım yapmaktan nefret ederim dedim ama kalkıp da bunu nie böle açtınız falan demedim, burasının görsel sanatlar bölümü olduğunu unutup da ps tenislerde herkes herkese laf yetiştirmeye çalışıyor, bu ne saçmalıktır, yapmayın böyle yaa, birazda gereksiz konuşmayın...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oky, 02 October 2003 19:24 tarihinde demiş ki:
Dragon önce şu kardeşimli cümlelerini bana karşı kurmassan sevinirim. Ayrıca kimse gereksiz konuşmuyor, oradaki gereksizlik nedir? Ben sadece herkesin zevkine uygun hareket edemeyiz dedim.[hline]5
öncelikle madem kardeşim denmesinden hoşlanmıyorsun tamam o zaman... Bak KARDEŞİM sana ne oluyo anlamadım, tenis 3 ü başlatan kişi numb ama olaya atlayan sensin, sana kalkıp da kimse herkesin zevkine göre hareket edin demedi ayrıca... Burda oldukça düzeyli bir şekilde herkes tasarım yapıp, bunları sergiler ve yorumunu alır, yorum yapar... Fakat dikkatimi çeken bir şey var, bir süredir ortam garipleşmeye başladı, herkes herkese laf yetiştirmeye çalışıyor. Horace de buna bir tepkide bulunmuyor... Elbette birirn yaptığı veya söylediği benimde koşuma gitmiyor ama ben hiç bir zaman kalkıp da yapılan saçma dialıoglara yorum yapmıyorum, bir çok kişi de benim gibi... Olaydaki saçmalık, birisi birine durduk yere sataşıyor, konu çalışmalardan başka başka yerlere sapıyor... Sen ve senin gibi kişiler yüzünden Görsel Sanatlar bölümünün seviyesi düşmekte... Buraya bir tasarımcı girdiği zaman çalışmlara yönelik yorumlardan çok kişsel atışmaları görünce bir daha uğrarmı... Ben canlı çalışmalardan nefret ettiğimi bu sebeplede tenis 3 te bir çalışma yapamayacağımı söylemek istedim... Çünkü biz burda hep vardık, açılmadan öncede açıldıktan sonrada hatta senden sonrada biz burda olucaz ve ben kendimi buradaki sıcak ortamı oluşturan insanlara karşı sorumlu hissettiğim için onlara bu şekilde bir açıklama yapmak gereği duydum... tenisi başlatan kişi benim ne demek istediğimi anladı ama sen bunu idrak edemeyip abuk sabuk bir şekilde ortaya atladın ve bu benim için bir son damla oldu... Ben bu bölümün ilk günlerini görmek istyiyorum... onun bunun birbiri ile çatıştığı, ona buna laf sokmaya çalıştığı, çalışmalarıyla birşeyler öğretmek yerine birbirine hava attı bir ortam değil... OKY artık sus bu yazıma karşılık bir cwp yazma çünkü bende yazmicam ve artık kimse kimse hakkında tasarımlar dışında da tartışmaya giren yazılar yazmasın lütfen....[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada oky bu konuşmalar geçmeden önce tam da senin çalışmana yorum yapıcaktım, içimde kalmasın...

kullandığın plug-in çok hoşuma gitii, sanki bi ara bende öle bişi kullanmıştım ama adını hatırlayamadım, o kalıp sütunları oluşturan plug-in in adı ne? Renkler çok iyi oturmuş... Ama en çok sevdiğim o sütunlar oldu... Acayip bir derinlik katmış çalışmaya... Bravo...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...