Sorj Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ram i arıyorum :) neden bole yazdım biliyormusunuz? ram hani bilgisayara takılan ramler varya geyik olsun dedim loliş neyse ben dj programı arıyorum efek ekleyebileceğim Scratch yapabileceğim eğer varsa söylerseniz sevinirim...[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ups[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 yuh yokmu bilen kimse?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Apache Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Bizim okulda bilgisayarlarda magneto ID diye bir program var ama ne kadar işine yarar bilemeyeceğim.
hione Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Atomix Mp3 Mixing Software Cubase SX Traktor dj Studio *tavsiyem[hline]a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 saolun[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 it s just like team spirits[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ya bana scrath yapılacak program lazım söyledikleriniz alakasız bişeler[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar