Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Smuggler

Rapadura

Öne çıkan mesajlar

smuglerın sadece 1 sütunu işe yarıyor önce smugler pistoler teras kasi bi template yapıcaktım ama sonra diğer sütunların çok gereksiz olduğunu gördüm ve vazgeçtim
ama illa smuggler stillerini istiyorum ben dersen
smugglingin pistol sütununu alıp birde master pistoler olursan yanına birde medic al çok güzel olursun[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

ben yakinda master smuggler kutusuna ulasiyorum

soyle diyim ben cok zevk aliyorm smuggler dan, bir cok sinifta olmayan sistemi somurme uzerine kurulmus...feign death zaten oyun icindeki bleed den sonra sanirim EN kullanisli ozellik..bide mask scent olsa gerek..

Feign death kullandiginizda devreye giriyor..burst gibi ama ondan daha az bir ham cost ucurup sizden sizi sahte incap seklinde yere seriyor..yerde bayilmis numarasi yaparken kimse size vuramiyor (pvp de bile!) regen rate iniz guzelse yerde bi guzel healthinizi doldurup ayaga firlayip topuklama sansiniz oluyor, yada tekrar saldirma..kalabalik huntlarda herkesin birbir olumunu yerden izlemek komik...feign death incap olarak sayilmadigi icin ustuste 5 kez bile yapilabilir..ama ham costu baya yuksek..

onun disinda panic shot un bi etkisini goremedim ben pek..ama Last ditch bir pistol kullanicisi icin gayet guzel damage veriyor (ortalama 1.2k dmg...ama delay i fazla) extradan yuksek ihtimalle stun da ediyor..

Low blow da baya kullanisli tek hit ile Kd sansi veriyor..rakibin ayaga kalkmasi yaklasik 6 sn kadar aliyor almiyor.

Tum ozel hitler normal bi vurusun iste ortalama 2 kati kadar da dmg veriyor miss etmezlerse (Last ditch haric)

Spice kolonu ise malum sanirim en cok kullanilan spicelar Muon gold (Mind statlerine bonus) Neutron pixie (mind haric digerlerine bonus) revacta..13dk suruyorlar, sure sonunda action ve health i sifirliyor 2 dk kadar...riskli ama 1-2-3 kisilik gruplarin yuksek seviye gorevlerde CH ve PET lere ihtiyac duymadan kritik yerlerde felan baya is yapiyorlar..

onun disinda birinci kolon cok bir islevi yok "henuz"...iste faction itemlarindan indirim almak, karsi faction tarafindan olduruldugunde ona daha az fp vermek gibi luzumsuz seyler..

ama sanirim ki yakinda ilk smuggler kolonu biraz degisiklige ugrayacak..

en son olarakda Slice isi varki evrende cozemedigim bir saygi gosteriliyor kiytirik slice ciya bile ("kiytirik slice" Bkz. Nyrmae :) )

slice isi az zaman onceye kadar hatali idi..ama su siralar duzeltilmis, Slicing 4 te slicer ortalama %15-%30 arasi slice yapiyor...ortalama ama
Master seviyesine geldiginde ise %20-35 arasina yukseliyor bu "ortalama" aralik...ortalama dedigim zirhlarda %40 a cikabiliyor...yada bazi SANSSIZ insanlarda %10 un altina bile dusulebilior (Bkz. Nyrmae Slice4 te iken %9 sonuc alip rezil olmustur)

Slice konusunda en cok vikvik ettiren nokta sanirim ki slicerin toollarinda kullandigi resource un qualitysinin slicein sonucunu etkileyip etkilemedigi...kimse emin degil bundan..ama hic bi tool un ustunde func. rating yada quality yazmadigi icin...sanirim ki etkilemiyor (aksi halde tum toollari 998Quality copper ile yapilmis Master Smuggler asla %11 lik bi slice cekemezdi - bkz. Va'sh )

son olarak da insanlarla iliski ve davranislar on planda oluyor slice = smuggler diye algilandigindan butun galaxy de..o nedenle diger smuggler la rekabetten se isbirligi nin getirisi iyi olabiliyor..

cok uzun yazmisim insalla karisik olmamistir..yani yaninda pistoleer alinirsa cok buyuk avantaj oluyor bir suru special shot gelmis oluyor...ama sanirim cogu smuggler commando ile birlestiriyor bu meslegi (unarmed bosa gitmesin hemde super uber dmg verayim diye...mantiksiz da degil sanirim hehe)

zevkli meslek tavsiye ederim..[hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 12 October 2003 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hehe..tailor icin referans athe su anda :) kokho$ stuff!

tailor sanirim EN fazla cesidi olan craft..
fencer konusunda bisi demiorum..ama db etmeye calistigin o kucuk bothanin az kaldi seni indireceini hatirlatirm gunn :p[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

eşeklik yaptı o hatırlatma. ama işte BH içgüdüsü abi, "beni öldür, gitmeye üşendim" dediği zaman anladım bi bok olduğunu da heal çekip öyle daldım kaltağa :)
fence hikaye abi, kaç fencer beni çıkması için 30dk dır beklediğim bi lootun yanında 5metreye 5 metre bi odanın içinde yakalıycakki? bana yaklaşacağı mesafe maximum 64 metredir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...