Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 deamon toolsla bi sürücü açmıştım. bi süre kullandıktan sonra program hata verdi düzeltemeyince silip yeniden yükledim. ama yeniden yüklediğim eski sürücüyü ne görüyor, ne de kaldırabiliyor. ne tavsiye edersiniz? içinde gta3 cdsi olan sanal bi dvd rom sinir bozucu oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 aynen yardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bilgisayarım (sağ tık) > özellikler donanım > aygıt yöneticisi dvd/cd sürücüler eq ile başlayanı silin (sağ tık kaldır) yok eğer hangisini silmeniz gerektiğine karar veremiyorsanız, hepsini silin, sonra bilgisayar adınıza sağ tıklayın, "donanım değişikliklerini tara" yı seçin. fiziksel sürücünüz yerine gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 mumun hiç sönmesin dostum, emeğine sağlık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 emege saygı repe aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar