Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yenilerini yuklemek amacıyla anakart driverlarını sildim, sonra pcye reset attım, bilgisayar windowsu acıp kullanıcı secme ekranına geldiginde mouse ve klavyeyi kullanamıyordum, halbuki klavye biosta calısıyordu. ısıklarından kablosuz sinyali geldigini goruyorum, ama windowsa gelince calısmıyorlar. nasıl yapıcaz bunu? reset atmadan once calısıyorlardı ve baska bir mouse da denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 seri baglama bı mouse ve klavye kullan anakartın verı yolu driverını yukleyınce duzelmesı gerekır anladıgım kadarı ıle senın anakart default usb 1.0 ama klavye ve mouse 2.0 bu yuzden calısmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 1.1de calısan mouse taktım yine tanımadı, cılgın bisey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 En garantilisi USB olmayan klavye mouse kullanmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 usb mouseu ps2ye donusturup taktım yine aynı terane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Deliriumusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok mu yardım eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 up yasık şuna yaw bi el atın deliriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar