Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 karakterde 2700 gold civarı para var.epic mountu+netherdrakesi mevcut,serverın en iyi raid guildindedir..oyundan sıkıldıgım icin satmayı düsündüm.fiyat konusunda hic bir fikrim yok eger ilgileniyosanız öm atabilirsiniz.ayrıca aynı serverda 66 orc hunter ve 53 blood elf mage mevcut bu arada priest troll-female dir:) migrateye acıktır.karakterde 4 parca tier 4 set parcası var.dps itemlerine cok iyi diyemem cunku 70 te hic shadow denemedim ama 3-4 adet epic dps itemi var gerisi mavi-yeşil:) nightbane staffı fln var ama kullanmıyorum bunun gibi bi ton daha item var.iyi geceler. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Lightbringer&n=Blessis [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:42 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 up:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenkor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 alıcıyım fiyat ne kadar düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 aklıma geldi aplayayım dedim karakterde 3500 gold olmustur sanırım,hesabı dondurdum suan icin ilgilenenler öm lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 up takasda olur herhangi bir pvp serverındaki priest-shaman haric herhangi bir karakterle itemlerini düzgün olması sart:) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 12:55 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar