The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Sonunda geocities den baska bir server a tasidim resilerimi, Yoksa olmuyo birader vermiyo link inide resminide, Sonc olarak cok uzuuun zamandir yazmak ve sormak istedigim bir iki soryu soracagim, Simdi su harita benim ilk yaptigim harita yani orjinal Suda benim onun ustunde yaptigim bir deneme.Bunu once tum haritayi kahverengi yaptiktan sonra ink liynce yaptim,LAkin gelin gorunki benim bir cok istegim icin kucuk., Bu isteklerden biride bu isimler arkadaslar,Buyutuncede pixelleri fln gidiyo Diye sonunda asil Copyanin ustunde oynamaya basladim.Ama bu sefer daha duzgun ve anlasilir olmasini istiyorum, buyrun bakin., Lakin bazi yerlerde kesin bazi yanlislar var veya sizin bana soyluyecekleriniz.Lutfen su haritayi duzeltmemde yardim edin. Ozellikle adam gibi daglari nasil yapabilirim veya ne tur teknikler kullaniyim, [hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 09:40 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bunu eklemeyi unutmusum Iste su saate kadar geldimgim nokta [hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 09:53 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 09:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Bence güzel olmuş harita çalışmaların fakat birkaç hata gözüme çarpı. Birincisi denizler tek renk olmuş. Onları derinliklerine göre renk (daha çok mavi ton'u) değişimine soksan daha güzel olur. İkincisi, yatay kahverengi taramaların (dağların hemen altındaki) çok göze batıyor. Onları biraz daha bulurlaştırsan ve sadece koyu kahverengi yapmazsan iyi olur. Onun dışında başka birşey gözüme çarpmadı. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 şimdi gardiyanım. önce nası bi görünüm istediğini sormak lazım sana. bugünün teknolojik son moda haritalarını diil de sanki eski tür elde yapılmış haritaları istiyosun doğru mu? eğer doğruysa. önce o haritayı bi temize çek. sadece gerekli yerleri siyah flamaster ile veya basit bi mürekkepli kalemle çiz. tonlama tarama filan yapma. sonra.. sonra buraya upload et sonrasını konuşuruz.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Valla horace., Simdi Scanner benim arkadaisn odlugundan bir daha giremem o olaya. Ayrica o orjinal haritayida ustunde oynuyarak yamultmak istemiyorum.,,. Yani yapabilecegimiz veya yardim edebilecegin birsey varsa sole yapalim Photo shopta. Cunku en ustteki su an en temizi,. Olamdi onu photo shopta tum karalamalarini silerim sadece siyah ve beyaz olur.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 orjinal haritayı yamultma. yeni bi kağıt üstünde (ışıklı masa kullanabilirsin) çiz yeni haritayı. temizlemek o kadar kolay bi işlem diil. ben sana mükemmeli tavsiye ediyorum cankuşum.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar