Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 selamlar, bundan 20 gün önce fln 2GB USB flash diskim bozuldu. Sorun mekanik değil yazılımsal bir şey. Bunu teknoSA'ya fişiyle beraber götürdüm. Bana kendilerinin garantiye gönderebileceklerini ama kendim direk servise götürürsem daha çabuk elime geçeceğini(2 gün & 1 ay gibi) söylediler ben de adresini aldım teknik servisin kendim gideyim dedim. Birkjaç gün sonra orayı aradım geleceğimi söyledim onlar da dikre kullanıcıdan mal almıyoruz tamir için dediler. İyi dedim geri götürdüm ama bu arada fişi kaybetmiştim. Neyse, teknosa'ya olanları anlattım ve direk çıkarıp yenisini veridler bana flashdiskin. 2-3 dakka kasada bekledim başka işlem fln da yapılacak iye ama hayır. Yenisini verip işlerine döndüler. İnanamıyorum. Çayyolu Arcadium teknosa'daki elemanlar o kadar öküzdü ki çok laf ediyordum arkadalarından sonunda iyi eleman getirmişler oraya. Adam gibi ilgileniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 teknosa da beğenmediğin ürünü 20 gün içerisinde iade etme şansın var.böyle bir sorununu varsa ve senden kaynaklanmıyorsa yenisiyle değiştirme hakkında bulunuyor. çok zorlarlarsa şikayetvar.com a şikayet et,oradan kesinlikle çözülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi ne güzel vermişler yenisini işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 hayırlı olsun keşke benim bozulan siemens c65 telefonumuda öyle geri verselerdi yenisini... 2 yıl garantili almıştım izmirden götürdüm kvk ya pfffffff 30 gün bekledim adamlar bundan bi sap olmaz alın malınızı geri dercesine çağırdılar aldım telefonu çöpe attım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @by_hacker_warwas abi anlattıgın gibiyse öyle birşey imkansız. eğer kullanıcı hatası değilse telefonunun bozuk olması, tamir edilemez duruma gelirse ki 30 iş günü aşımı oldugunda sana sıfırını vermek zorundalar ve öbürkü türlüde yinede sıfırını vermek zorundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 valla içine su kaçırmışsınız dediler ki ben içine su kaçırmadığıma eminim denizede gitmemiştim o ara ne deniz ne havuz suyla ilgili hiç bir yere gitmedim veya üstüne su dökülmedi... su dökülmüş diyerek kestirip attılar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Begenmedigin mali bile sorgusuz sualsiz geri verebiliyosun, tuketici hakkin yani bu. Ama iste ulkemizde ne aci ki insan kendi hakkini alirken bile sasiriyo seviniyo.. :) Amerikada isin suyunu cikaranlar var. Adamlar aliyor ses sistemini, LCD tv'yi, onu bunu falan, parti veriyo evde 3-5 gun, sonra geri goturuyor begenmedim diye, adamlarda almak zorunda tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 e bu isler icin tuketici yasaları var, mahkemeler var, bilirkisiler var; basvursaydın ya. su dokuldugunu nerden anladınız falan diyemedin mi en azından. vatan bilgisayar kasamı begenmedim dedigim halde geri almadı, yasanın neresinde soyle de gidip gosteriyim. bi de millet iade etmesin ayıplı bilmemne diye 30 gun deneme suresi var diyerek goz dagı veriyolar [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 nedanko'nun söylediği iyi taktikmiş yalnız. Al - Kullan - Geri Ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: Amerikada isin suyunu cikaranlar var. Adamlar aliyor ses sistemini, LCD tv'yi, onu bunu falan, parti veriyo evde 3-5 gun, sonra geri goturuyor begenmedim diye, adamlarda almak zorunda tabii :) Gordugum en yaratici, ve de serefsiz (<-ozur) yontem, adam aliyor gonlundeki aleti, ev de kullaniyor 15-20 gun, sonra da bunu sevmedim deyip iade ediyor geri. Iade edilen mallar, burada bir cok store'da OPEN ITEM kategorisinde tekrar satisa konuluyor. OPEN ITEM dedigimiz mallar, cetrefilli indirimli satiliyor. Ayni adam iade ettigi mali gidip geri aliyor %15 - %50 ye varan indirimlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ben rnc için şişme yatak almıstım carrefoursa'dan. Festivalde kullandım, bursaya geri döndüm ve geri verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ^ -----------------------^ || ************** || ||nedanko duy sesimi|| || ************** || ------camicamicami------ [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:58 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ha Arlooax in dediginide duymustum. Seyde var bide, Amerika'da bilmem kac dolarlik alisverise kadar fis gosterme zorunlulugu yok iade edilen mallarda. Adam giriyor buyuk bi store'a aliyor bi sey eline salliyorum 20-30 dolarlik, alisveris yapar gibi gidiyor kasaya,, ben bu mali begenmedim aprami istiyorum diyor, kasiyer cikariyor parayi veriyor mali aliyor :) deli, yasanin neresinde var bilmiyorum, acip yasayi okumuslugum yok, ama bildigim kadari ile Turkiye'de de bu hakkimiz var, zaten bir cok firmanin sozlesmelerinde okursun mal ayipsiz olsada iade hakkini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Aklın fikrin hileye hurdaya çalışıyo di mi? Sınırdışı etseler seni yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Tuketici haklari konusunda amerika gereginden fazla benim kanimca koruyor tuketiciyi, olayin tadini kaciranlar cok fazla :) Firmalarda rahat, made in china olayi saolsun, sudan ucuza uretiyorlar galiba elektronik bilesenleri, gecen bir laptop geldi, ram'ler yanlis koyulmus, 667 Mhz lik yerine dusuk koymuslar, 2 GB ram. Kendim aradim adamlari, hemen ozur dilediler, nex day shipping yolluyoruz dediler dogrularini, buraya kadar normal, ardindan eleman teknisyen de yollayalim mi ? Hardware den anliyormusunuz dedi, yok gerek yok dedim, sonra aklima geldi cikan Ram'lere bir pick-up ayarlarmisiniz dedim UPS, Fedex vs vs , kibarca eleman gerek yok, rahatsizlik verdik, hediyemiz olsun dedi. Yani bu kadar da olmaz kardesim :) Artik elemanlar kaca uretebiliyor ise o Ram'leri, eminim pick-up masrafi daha fazla. Bu arada bahsi gecen firma Dell USA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 lol. bunlar duyduklarim.. ben yapmam ole sey, hem ayip yani cirkin.. yapacaksan delikanli gibi yap, eski usul gece cami kir tasla gotur mali.. favori tercihim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Ha şöyle. Madem Türksün, göster ürksün. Utandırma bizi Avustralyalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 teknosa iyidir ya ben seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 urunune goren iki katına varan farklarla, hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 3 farklı şehirdede bütün teknosalarda kaba, üründen ve kanunlardan bihaber adamlar gördüm. Eskiden iyiydi artık her önüne geleni işe almaya başlamışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bursa'daki de öküz dolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 www.sikayetvar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 @Caranlothwen Kusura bakma ; ama bu adam gibi ilgilenmek değil. Aman al yenisini de kurtulalım senden gibi bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 afedersin ama bi firma daha baska nasıl ilgilene bilir seni ugrastırmadna yormadan yenisini verir ne bekliyosun ki sen?? Not: ilk yazdıgım cok fenaydı ondan editledim :d biraz +18 oluyodu :D [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:58 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Alet hakkında teknik servis yönlendirebilir. Ya da alet tamir edildikten sonra bir takım tavsiyeler verilebilir. Eğer yapılamıyorsa son çaredir yenisini vermek bana göre. Heh yenisi tabiki daha iyi olurda , o benim görüşüm. İlgilenmek var "ilgilenmek" var. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 22:59 tarihinde, kitana tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar