Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Xp

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

bende 512 rd var..
ben senin yerinde olsam paraya acımayıp alırım..
hele xp kullanıosan (bende xp) çok çok rahat oluo...
xp ye en az 256 sdram rulaz
o seçenek eer sen yüklerken format drive c ya da d seçeneklerini seçmediysen çıkar... eer onları seçtiysen gider..
hatta hatılarlayabilirsin:
format c drive ntfs
format c drive fat32
bunların quick formatları
format d drive ntfs
for......
bunların quick formatları..

böle bi liste vardı..

neyse bu kdr yeter sanırım yardımcı olabildiysem sevindim...:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK...
19.11.2002

Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Sosyal ağlarda paylaş

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDXP
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDXP="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
c: "microsoft windows"

bunu yazarsan boot ekranın sana xp mi 98 mi diye sorar ;)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bendede bi sorun var primary master da hata veriyo hemen yedekle bi hardi disk i değiştirmi ne diyodu sonra windows açılmamaya başladı (win xp) zarar vermesin diye açılmıyo diyodu bende primary master ı iptal edip d ye win i bidaha kurdum sonra primaryi gene çalıştırdım windows açıldı ama artık girerken iki seçenek çıkıyo ikisindede win xp home edition yazıyo aynı şey açılıyo ikisindende bu arada gene aynı hatayı veriyo smart failure mı ne primary master da ne olabilir bilen varsa lütfen yardım bu arada iki xp seçeneğii muhabbetini nasıl kapatyırım
Sosyal ağlarda paylaş

S.M.A.R.T. bildiğim kadarıyla Sabit Disk sürücüleri için getirilmiş bir teknoloji. Disk te bir hata ya da sorun varsa S.M.A.R.T. sizi uyarıyor.

BIOS 'tan S.M.A.R.T. 'ı disable edebilirsiniz, fakat yine de Sabit Diskinizi ( veya data kablosunu ) kontrol etmenizde fayda var.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
Sosyal ağlarda paylaş

Tam Microsoft türkçesi ile çeviremeyebilirim..

Bilgisayarım -> *Sağ Tıklama* -> Özellikler -> Donanım -> Aygıt Yöneticisi -> Görünüm -> Gizli Aygıtları Göster

Aşağıdaki listede NT/APM Desteği gibi bir şey olması gerekiyor. Kim bilir Legacy'i nasil cevirmislerdir.. Onu Aktif hale getireceksiniz..[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com

[Bu mesaj ShARkY tarafından 04 Mart 2003 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...