darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 @oth sevgilim var sevgilim.. bende ayrıntılı bi şekilde çoğu topicte belirtmiştim ama neyseee=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok yahu bi gözü kahve bi gözü yeşil arkadasından bahsediyorum sen de aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hee onumu valla 2sene oldu be mezun olalı kızdan bihaberim aman be napcan öyle kızı konuşurken sürekli gözlerini inceliyon konsantre olamıyon konuşmana,kızın dediklerini dinleyemiyosun bi tuhaf oluyo sinirim bozuluyodu benim belli bi süreden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 konusacağımı kim söyledi, gözlerinde kaybolmak istiyorum belki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 hahahhe iki farklı göz iki değişik kayboluş yaşarsın çok renkli bi kayboluş olurdu senin için=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 darkness kız bul bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben turizmciyim valla her türlü tatil,tur organizasyonu yapılır pazarlanır bölgeye göre yabancı turist garantisi veriyorum tavlamak size kalmış artık (cazibe,para,karizma,konuşma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 bu özelliklere sahipseniz tatil için beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Evlere servis yok mu? Ben sizin eski müşterinizim hanfendi bi kolaylık yapsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ben tatil satıyorum ya hani evlere servis pek tatile girmiyo malesef ama güzel turist bulmak istiyosanız bölgeleri tavsiye edebilirm hangi bölgede hangi turist var diye..elimden bukadarı gelir..gerisi size kalmış bi turistide tavlayamassanız yorumsuzsunuz yani.. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 edik:eheh sakin olmalıyım [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 06:32 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ee ayıp ediosun darkness bak 7 senelik müsterinim eve servis olduğunu baskalarından öğreniyorum... hüzünlendirip üzüyorsun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar