Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Köprüde bir silüet Üzerinde yalandan bir pelerin Doğrulardan gece mavisi bir elbise Salınıyor yanımda Elimden tutuşunda Sessizce dikmiş gözlerini Ela renginden sarı Güneşten daha da sarı Bakıyor öylece gözlerime Dudaklarında mağrur bir ifade Doğruluyor pelerinin yalan Gecenin mavisinin baki olduğunu Kurtuluyor elimden Elimden kayan bir ip gibi Savruluyor köprünün Bir ucuna öylece sereserpe bir taze gibi Parıldayan naciz kolye Boynunun inceliğinde Tazeliğinde avcunda yer ediyor Öylece Koşturur ayaksesleri Kulağımda yanıma sokuluyor Bir eski türkü gibi Dolanıyor koluma kolyeyi bırakır bir eda ile Kolyede bakışlarım süzenlerden bir demet Resimli tek taş kolyeyi doğrular gibi Resimde bir atlı heybetli bir bir göze çarpıyor Sessizlik cokuyor adeta bir ölüm gibi Ruzgarın hain şarkısı Kulaklarımda dudağımda yine o uğursuz melodi Yağmurun damlaları bir perçem misali SOkuluyor çenemin altından kolyeye Resim akıyor yerlere Ardında bir beyaz portre Mezartaşı misali... Ya şu an 01 30 tanrım bir rüya gördüm yukarıdaki şiirleştirilmiş hali Londra koprusundeyız yıl baya gerı yanı yapılar at arabaları falan neyse Kız arkadasım aşkım işte boyle sıyah pelerınlı ve gece mavısı elbıselı elımden tutuyor dolasıyoruz sonra bır duruyor boynundakı kolyeyı verıor... sonra ıste elımden kurtuldu boyle sacları kızıl sımdıkı gıbı ama burgulu yanı tam ıngılız kadını gıbı tenıde bembeyaz boynundan kolyeyı cıkardı bana verdı kolye tek bır taş ama taş a baktıgımda bır atlı var sonra hava kapadı yagmur basladı tanrım oda ne resım aktı ardında bunun portresı tenı bembeyaz seklı ıle uyandım...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Etkileyici ! ! akşamlari yediklerine dikkat et :P[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar