Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PSP Almak?

Dev

Öne çıkan mesajlar

Okulların açılmasına az kaldı ve pcyi açmama fazla fırsat olmayacak gibi. Açsam da oyunlar için ekran kartı falan lazım zaten. O yüzden en iyi alternatif konsol gözüküyor ama; ps3 ler çok pahalı. Pahalı olmasa bile Hd tv 'im yok zaten o yüzden x360 ve ps3ü eliyorum. Wii'nin grafikleri hiç hoşuma gitmedi ve adam gibi oyunu yok zaten. Ps2'im vardı sattım hep aynı oyunlardan sıkıldım. Çevremde arkadaşlarımda da var, psp mi alsam diyorum. Hem amerikadan getirtme imkanım olabilir belki ucuza, şöyle bi 2,70 versiyon getirtip downgrade edip 1.5 e , hafıza kartımı da alıp içine oyunumu falan atsam nasıl olur? Psp'si olanlar , tavsiye eder misiniz konsol olarak pspyi?
Sosyal ağlarda paylaş

daha ince o kadar
psp candır, neden diceksin
ben bu aleti 400 milyona 2 gb sd kartla aldım, icine istedigin oyun mp3 film üclüsünü atabilir, kablosuz agla internete bile girebilirsin. grafik olayında zaten ps2ye yakın bir cizgi izliyor, ps2den daha iyi grafikleri olan oyunlar da gordum diyebilirim.

ps fan degilim ama hardcore oyunlar oynicaksan pspden ayrılma, ds lite anca vakit oldurmek icin. gunlerce gozumu ayırmadan mgs portable ops oynadıgımı biliyorum. pes 6 kazık geldigi icin sildigimi biliyorum. cektigim oyunu aynı gun bitirip devamını cektigimi biliyorum. dste nasıl desem soyle bi motosikletini alıp liberty cityde gezemezsin, ratchet and clank ve daxter gibi platform oyunlarıyla girdigin dersi dinlemeden kulaklıkları takıp oynayamazsın. bunlar benim subjektif deneyimlerimdir, lakin soyle ki ben de en başta ds lite a goz koymuştum, sonra bir kaç forum gezdim ve pspnin aslen yonettigini gordum, 1 hafta boyunca oyunların loading ekranlarında "iyi ki almısım lan" dedim.

pcnin yerini cok guzel dolduruyor bunu soyleyebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Psp aldığında ps3 için ön hazırlık da yapmış oluyorsun ;) Controller olarak kullanmak mümkün. Oyunlarını bulması oldukça kolay. Ama tüm konsollar gibi sıkıcı.. Ben şu an sadece mp3 player olarak ve wireless internet için kullanıyorum. Şu aralar hemen hemen tüm versyonlar downgrade edilebiliyor.

edit: Ps1 oyunları da oynanabiliyor ki bu bile Nintendo ds'i 5e katlar benim gözümde :)

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 06:36 tarihinde, inf tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...