Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

milliyet gazetesinin dallamalığı

Yenerk85

Öne çıkan mesajlar

sukur ki size sormuyorlar idamı kaldıralım mı diye.
ha bir de sizin gozluklerinizden bakalım olaya, olmek isin kolay yolu, cezanın amacı "temel haklardan mahrum bırakmadan" kısasa kısas bir cizgi izlemektir. turk hapishanelerinde curumek benim gozumde daha buyuk bir eziyettir.

[ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 16:53 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

7 yaşındaki çocuğa tecavüz eden adama ne hukuku kardeşim. tecavüzcüyü , 20 ytl için gözünü kırpmadan cinayet işleyen adamları 15-20 senede sokağa salan hukuk sistemine kafam girsin.

tecavüz ya da kasti cinayet işleyen adamlarla aynı havayı solumayı istemiyorum. içerdede o adamı öldürenlere de helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/06/son/sontur08.asp

7 yaşındaki İ.K.ya tecavüz eden 25 yaşındaki İsmail Akın yatak çarşafını su borusuna bağlayıp kendisini asarak intihar etti
DENİZLİ&nin Sarayköy İlçesine bağlı Caber Köyünde, 7 yaşındaki İ.K.ya boğazına bıçak dayayarak tecavüz eden 25 yaşındaki İsmail Akın, cezaevindeki üçüncü gününde, yatak çarşafını su borusuna bağlayıp kendisini asarak intihar etti.
Zanlı Akın, çocuğa tecavüz ettikten sonra yakında bulunan Uyanık Köyündeki sünnet düğününe katılmıştı.
Düğünde tecavüz ettiği İ.K.nin babası F.K. (56) ile karşılaşan Akın, aynı masada oturarak düğün yemeği yemiş içki içmişti. Akının cesedi, otopsi yapılmak üzüre Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Sanmıyorum kendini astıgını.Kesin şişlediler falan.İyi olmuş şerefsize.

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 15:39 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...