Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 bunlardan bir tane ele geçiricem, 40km civarı sürati var, 50km gidiyor, 60kiloluk küçük bir mobilete benziyor, 4 saatte aküleri şarj oluyor, 1.150ytl peşin. Göstergesi falan aynı bir mobilet. 0.4beygir 250watt motoru var ama torku yüksek çok güzel kalkıyor ama en yüksek sürati düşük. Kesinlikle ses yapmıyor, pata pata pata alakası yok, hmmm lıyarak gidiyor. 1500kmlik mesafeyi 5ytlye gidiyorsun. Yedek akün var ise 100km yol gidiyorsun, elektrikli bir şehir aracı için ciddi bir mesafe. Motor 50ccye eşdeğer enerji üretmediği için, plaka ve ehliyet yok, bisiklet sınıfındalar bir nevi. Çok merak ediyorum, vapura alırlar mı acaba, bisikletimden daha küçük sadece birazcık daha geniş, 60kilo, iki kişi zorlanmadan taşıyabilir, tek kişi zorlanarak sürükliyebilir eheh. Motorlu taşıt sayılmıyor yasal olarak. Motor sesinden pek hoşlanmıyan bir insan olarak çok hoşuma gitti benim, titreşim falan da yok, akülü araba gibi ya, inanılmaz hoşuma gitti, masrafı da yok, yanlız kilo verirsem daha hızlı gidebilirmiş hehe. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 20:06 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bizim şenliklerde şöyle bişey vardı. Bisiklet gibi pedalları var çeviriyosun hem gidiyor hem bataryası şarj oluyor. Daha sonra tuttuğun yerden gaz verip kendi halinde de götürebiliyorsun. Yavaş gidiyor ama değişik gelmişti. Yalnız normal bisiklet gibi değil pedalları çok ağır ve vitesleride yoktu sanırım. Zor kullanılıyordu
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 evet elektriği bittimi pedalları var.onları döndürtüon :D
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok benim dediğimde pedallara ancak çok sıkışınca başvuruyorsun yoksa pili durup dururken bitmiyor.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 http://www.stgroup.com.tr/ Denizlide burası, istanbulda bayisini buldum, 1200ytl ye kask ıvır zıvır dahil alınıyor, alıcam sanırım, poz veririm artık fotoğraf çekerim:b eheh
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bizim siteye aldılar 3 tekerlekli servis yapmak için. 60 km yok gidiyormuş. Hızı senin dediğin gibi. Hiç ses çıkarmıyor. Ama çin malıymış bizdeki. Bozulabilir.=)
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bugün alıyoruz sanırım dün ayırttırdım hadi bakalım ilk kimi ezicem/ezilicem ehehe
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ne kadar fiyatı tam olarak chem. bende almak istiyorum. bi yardımcı ol bana. çok uygun ve hoş birşeye benziyor. fiyatı 1 milyar 1.2 arası ise gayet uygun. ama teknik özelliklere biraz daha ihtiyacım var. teknik destek imkanına baktım istanbulda bayi göremedim. birde garantisi varmı bunu 2 sene 5 sene vs. vade imkanları ve taksit imkanlarıda lazım. ulaş bana. bu arada hayırlı olsun. ben sarıyı beğendim
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 2 sene garantisi 5 sene batarya garantisi var bugün aldık, yarın gelicek. Vidyo çekerim herhalde eheh. Teknik destek bulunuyormuş istanbulda ama tam yerini öğrenmeyi unuttum. taksit falan var sanırsam. 1150 ye peşin aldık, havale ile yollucaz, şarj edip yarın getiricekler eve.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 oo hayırlı olsun sende bi görelim bizim kobayımız ol hehehe baktık ki ikinci günde bozuldu kırıldı atmam sokağa 1 milyar :d turuncu siya ve kırmızı var bildiğim bide çizgili modelleri var ana renklerin şu saydıklarımın. başka varmıymış? adamı aricamda şuanda işteyim burdan cep aranmıyo kontür gitmesin :p
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bozulması değil de, süratinin düşük olması ihtimali korkutuyor beni, 40-50km diyenler var, 40km yapmazsa bozulurum hakkaten, yaşlıların kullandığı elektrikli tekerlekli sandalye alırdım yoksa, sonuçta bunu ben bisiklet yerine kullanmak için alıyorum, bisikletten yavaş gideceksem, bisiklete binerim yani di mi:) Ama dur bakalım.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eheh geldi 25-30km yapıyor, 50km yapmıyor 2 saat gezdim sahil mahil bitirdim pillerini bayır çıkıyor pillerin durumu iyiyse. kadiköye gidip gelebilirsem sorunsuz, daha da beyenicem kendisini.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 düz yolda uzunca basarsan yakalar heralde 40-50km baktım özelliklerinde hız 40-50km yazıyor. yapıyodur heralde chem. bayır aşşa yardır ya da euh. dikkatli sür, güle güle kullan.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 eheh yok cpu motor 30km de tutuyor hızını çok yeme bataryadan diye:) gösterge 50 diyor:b ama yalan, bence farklı bir birim o, sürat olamaz, mili kilometreye yanlış çevirmişler sanırım.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 şahane geziliyor ya kadiköye falan gittim gece gece döndüm dolaştım bayağı gene azalmadı aküsü. sessiz sessiz yolun ortasında yürüyenlerin arkasına yaklaşıp dat diye korna çalarak yol açmak çok zevkli, "bu ne lan?" diye tepki veriyor insanlar.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 sessiz makineler tehlikelidir.. ama hoşmuş yahu bataryasını seri ya da paralel çoğaltma olanağı olsa süper olurmuş nolcak 2-3 tane bataryayla hem daha güçlü hem uzun süreli olur türk milleti bulur bir yolunu yakında..
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Adalarda bindirmezler diye tahmin ediyorum.
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bende aynısından alanya'da görmüştüm.Tabi bende büyükbabamın motoru olduğundan sadece arkadan dütleyip geçtim göremedim tam,ama acaip tatlı bişeye benziyodu,resim isteriz.
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çekerim resim yakında adalarda izin vermek zorundalar sanırım, yasal olarak bisiklet statüsünde bu araç, adalarda bisiklet serbest, otobanda gidemiyorsun mesela, köprüden geçemiyorsun, ama vapura falan sokabiliyorsun diye duydum, yasal olarak bisiklet sayılıyor ve gerçekten rahatsız edicek süratte ve gütültüde bir araç değil. Ulan sağlam para çıkar ha adalara götürüp satıcaksın bunları, oha. Ayrıca bir batarya 20 kilo, ayrıca büyük, öyle 2. batarya sığmaz gibi geliyor. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 09:30 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 chem resimler nerde:p nasil memnunmusun bari
onurf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Adalarda bu mantıkla çalışan bi kaç bisiklet gördüm yani alan almış chem :) ancak çok yaygın değil. Sende bu işin kiralanması işine gir öyle elektrikli bisiklet kiralıyan bi yer göremedim Dedikleri gibi 50 km/h süratı olsaydı çok süper bi alet olurmuş
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 adalarda kullananlar var zaten chem.
Öne çıkan mesajlar