Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yada evinde baterisi olan manyak varmı?[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ben manyağımmm :) evde öttürüyorum baterimi :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bizim bir arkadasin var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 eve göre deişir tabi. ev villa mı apartman mı :D[hline]Bin Dost Az,Bir Düşman Çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ya aslında ben bunu yanlış yere açmışım gibi konu dışındamı olsaymış?[hline]I hold you in my arms dimmed by scarlet morning red I whisper in your ear Do you dream of me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 benim arkadaş apartmanda besliyo bateriyi hemde hiçbi izolasyon yok komşularla kanlı bıçaklı :D[hline]Come On! It's On! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 benim 3 baterist arkadasimin 3unun de evinde baterisi var manyaklik diil muzik sevgisi :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bnm arkın 2 üstünde katında vardı adam açlışıo tabi gürültü, adam izolasyon yaptırdı artık tın bile gelmiomuş[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya bende almak istiyorum bana bi bateri kaç para eder ortalama bi de odamın duvarlarına izolasyon yaptırsam kaça patlar?[hline]>>>Ordulu<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Benim de var[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bateri sesi izolasyon felan dinlemiyor, anca milyarlar harcaman 3-4 kat yaptirman lazim yoksa davul sesi gibi dun dun gidiyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ya illa sesini duyacam diyosan izolasyon lazım o baya pahalıya patlar ama amacım nasıl çalınacağını öğrenmek bileklerimi geliştirmek diyosan sesi önlemesi için trampete tomlara fln takılan ayrı deriler var sesi tamamen kesen ( benim almayı düşündüklerim yani ) baterinin fiyatı da tabiki nasıl bir şey alacağına bağlı 1.el olup olmadığı parçaların kalitesi vb iyi bir davulu bütün parçalar dahil 1500$ civarı bir fiyata bulabilirsin. tabi en güncel fiyatları bilmiyorum kabaca söyledim zaten.[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: green_martian, 13 October 2003 08:48 tarihinde demiş ki: manyaklik diil muzik sevgisi :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Arkadaşlarının komşuları da müziği seviolar mı :D[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 heh sanmiyorum ama biri zaten mustakil evde oturuyo digeri elektronik oldugu icin kulaklikla bile calabiliyo digerinin komsularini biemicem :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar