GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Ben battlefield 1942'yi aldım daha sonra swww2 aldım ama multiplayer oynayamıyorum. Yabancı sunuculara bağlanamıyorum çünkü orijinal cd-keyim yok. Bitek avaturk sunucus var birtane oda bomboş. Avaturkun diğer serverları (desert combat falan) doluyosa bende indireyim? Yardım bekliyorum. Bildiğiniz dolu server varsada yazabilirsiniz[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 of ne avaturku bak bf42tr.com a giriosun uye oluosun.olmasanda olur gerci.ama ol sen bi ortama bak.bf deki tum clanlar orda.serverıda var 2 tane orda yazıo gir bak[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Peki ben road to rome mu indireyim yoksa desert combat mı?[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bf nin herşeyini çek herşeyi iidr :) rtr de bi kaç güzel harita var dc de de silahlar hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 dc oynayan pek yok 1.45 le çıkan cd key sorunu yüzünden yabancı serverlarda oynamıyorsun. rtr indir öncelikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar