raider Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Bu runUo da poisoning tam olarak nasıl kasılır kolay bir yoldan. gm thıefden 22.5 e kadar teach ledim. gerisini silaha lesser poison sürerek kasmaya calısıyıyorum ama çok yavaş geliyor. ayrıca macro olmadan zor oluyor. Keg ile iş biraz daha kolaylaşıyor ama yinede zor gibi. Daha pratik bir şekilde kasma yöntemini bilen arkadaşlar varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 etrafta kurabiyeler vardı bi zamanlar, merak edilir yenilir sonra haldı haldır cure edilinmeye çalışılırdı. dün gece yine gördüm gerçi bi poşette, almadım tabi :D Galiba yemekleri zehirleyerek de kasılabiliyor bu yetenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Çantana atıyorum 15 tane ya da o civarda muffin ya da stackable olmayan yemek koy. Razordan macronu ayarla sonra poison için seçtiğin hedefleri target by type a çevir. Skill alamamaya başlayınca çantadaki yemekleri değiştir. Ha neden dagger değil de muffin zehirliyorum dersen, onları da brit bankın çevresine bırakacaksın ki poison kasarken sıkılmayasın. [ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:15 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 poi şuan 95 ama deadly poiden gain alamıyorum hala.greaterla kasıyorum hala oda artık öehh dedirtti 25 tane food item zehirliyorum 0.1 gain alıyorum.nedir bunun olayı 95ten sonra nasıl kasılır?kasarken hiç kullanılmıyo mu deadly poi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 deadly e gecme vaktın gelmıs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 96da birakabilirin. ben 96da biraktim su an 98. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Katra said: deadly e gecme vaktın gelmıs :P abi geçtim deadlye ama gain gelmiyo bide tharkas bırak demişsinde hala zehirliyemiyorum deadlyle bi silahı 95te zehirleyebilmem gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 96.3 de 7de 1 zehirliyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 95+ olması lazım gibi gözküyo ozaman ok sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 abi patiuo sphere olsun kampanyası başlatacağım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ehuaeuhuaehae çok zevkli ya bi deniyim dedim food poileyip lunaya bırakmayı çok zevkli adam belli yeni açmış mage i arch cure atıyo yapamıyo ehuaeuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mayhem said: abi patiuo sphere olsun kampanyası başlatacağım ben. Sanki baya bi desteklerim ben =) Öyle bi his var içimde Not: Patlayan kutuları lunaya bırakınca eskiden adamlar infilak ederdi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Half_Cow said: etrafta kurabiyeler vardı bi zamanlar, merak edilir yenilir sonra haldı haldır cure edilinmeye çalışılırdı. dün gece yine gördüm gerçi bi poşette, almadım tabi :D Galiba yemekleri zehirleyerek de kasılabiliyor bu yetenek lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mayhem said: abi patiuo sphere olsun kampanyası başlatacağım ben. +1bir1! hatta bir slogan bulalım o da şu olsun, YETER ARTIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sebastiano Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2008 walla keg dagger bir boş bootle razorla kasioduk ama oo macroyu hatirlamiyorum. :D abime sormam lagzim server warmiki bilindik runuo ariyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar