Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Poisoning kasmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu runUo da poisoning tam olarak nasıl kasılır kolay bir yoldan. gm thıefden 22.5 e kadar teach ledim. gerisini silaha lesser poison sürerek kasmaya calısıyıyorum ama çok yavaş geliyor. ayrıca macro olmadan zor oluyor. Keg ile iş biraz daha kolaylaşıyor ama yinede zor gibi.

Daha pratik bir şekilde kasma yöntemini bilen arkadaşlar varsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
etrafta kurabiyeler vardı bi zamanlar, merak edilir yenilir sonra haldı haldır cure edilinmeye çalışılırdı. dün gece yine gördüm gerçi bi poşette, almadım tabi :D Galiba yemekleri zehirleyerek de kasılabiliyor bu yetenek
Mesaj tarihi:
Çantana atıyorum 15 tane ya da o civarda muffin ya da stackable olmayan yemek koy. Razordan macronu ayarla sonra poison için seçtiğin hedefleri target by type a çevir. Skill alamamaya başlayınca çantadaki yemekleri değiştir.

Ha neden dagger değil de muffin zehirliyorum dersen, onları da brit bankın çevresine bırakacaksın ki poison kasarken sıkılmayasın.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 15:15 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
poi şuan 95 ama deadly poiden gain alamıyorum hala.greaterla kasıyorum hala oda artık öehh dedirtti 25 tane food item zehirliyorum 0.1 gain alıyorum.nedir bunun olayı 95ten sonra nasıl kasılır?kasarken hiç kullanılmıyo mu deadly poi?
Mesaj tarihi:
Katra said:
deadly e gecme vaktın gelmıs :P

abi geçtim deadlye ama gain gelmiyo bide tharkas bırak demişsinde hala zehirliyemiyorum deadlyle bi silahı 95te zehirleyebilmem gerekmiyo mu?
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Mayhem said:
abi patiuo sphere olsun kampanyası başlatacağım ben.

Sanki baya bi desteklerim ben =) Öyle bi his var içimde

Not: Patlayan kutuları lunaya bırakınca eskiden adamlar infilak ederdi lol.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Half_Cow said:
etrafta kurabiyeler vardı bi zamanlar, merak edilir yenilir sonra haldı haldır cure edilinmeye çalışılırdı. dün gece yine gördüm gerçi bi poşette, almadım tabi :D Galiba yemekleri zehirleyerek de kasılabiliyor bu yetenek

lol =)
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...