beybin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 "Ben bütün gün o simitçiyi düşünürüm" dedi adam. "Onunla meşgul ederim kafamı, ona yoğunlaşırım. Kaç simit sattığına yoğunlaşırım..Geçer giderim önünden ve gün boyu düşünürüm o adamı." Kadın incindi, kadın üzüldü. "Ben" dedi kadın; "Ben simitçiyi düşünürüm, simitçinin karısını düşünürüm, araları nasıl, karısını döver mi, çocuklarını sever mi, iyi bir baba mı..Kaç simit sattı ve o simiti yiyenler beğendiler mi? Simitin pişirildiği fırın? O fırında çalışanlar sıcaktan pişmediler mi, maaşları az mı, o gün bir akrabaları öldü mü?..Ve gider bir simit alırım simitçiden." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 etkileyici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 bodoslamadan giricem, kadınlar aşırı duygusaldır =P ehe. yazıya yorum yapmak istedim,olmadı. aklıma gelen ilk duyguyu söyledim buraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Women are overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 duyarlılık,hassasiyet önemli şeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar