GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Sanayla yapilan borekler corekler mantilarin tadi bir baska oluyor ,sanayla yapılan dolmalar corbalarin tadi baska oluyor . yaşasin yemek yemek Tobeeee[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 huh?[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Zeka özürlü reklamcılık işte.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock:
melinda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 aynı reklam mı bilmiyorum ama bi de dolmaaaa karnıyarııııkk su böreeeğiii diye bilmem kaç yüz sonrasının canlandırıldığı bir reklam var. yaşasın yemek yemek.[hline]it is so real so full of light when nocturna steals the night..
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 halıt kıvanıcn sesı bence baya bosuna olmus[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!...
Öne çıkan mesajlar