Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 selamlar. şimdi şöyleki elimde 1 adet 1 haftalık, 2 adet de 6 haftalık kedi yavrusu bulunmakta. kendilerine bi yuva bulmaları gerekiyor çünkü bakamıyoruz zaten kedi sahibi olduğumuz için bakabilecek olan, kedi seven insanlar varsa hem bana yardımcı olmuş olursunuz hem de tediniz olur. istanbul içi tercihimdir tabi. elden teslimat yaparım =) bu arkadaşlar 6 haftalık olanlar ; 1 haftalığın resmi yok henüz onu bi 3 hafta sonra verebilirim sütten falan kesilicek cünkü bir de bu var hadi göriim sizi hayvansever dostlarım benim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 şimdi çok tatlılar ama büyüyünce çok çirkin olucaklar. o yüzden kedileri sevmiyorum. ama yinede annem sevse alırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 gözler çok tatlı. bi sorayım kız arkıma isterse alalım çünkü ben uğraşamam :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar