DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Avea'dan bilinmeyen numaralar atağı Avea hattı kullananlar Turkcell bilinmeyen numaralar servisine ulaşabilecek. 04.08.2007 17:26 Avea’dan yapılan açıklamada, geçtiğimiz günlerde Turkcell’e başvuruda bulunduklarını ve her iki GSM operatörünün karşılıklı olarak bilinmeyen numaralar servislerini abonelerinin kullanımına açmasını teklif ettiklerini ancak bu teklifinTurkcell tarafından olumlu karşılanmadığı hatırlatıldı. Avea’nın bunun üzerine Telekomünikasyon Kurumu'na başvurarak, kurumun şirketler arasında uzlaşma sağlanmasında aracı olmasını talep ettiğine dikkat çekilen açıklamada, Avea’nın başvurusunu olumlu karşılayan Telekomünikasyon Kurumu’nun, Turkcell ve Avea şirketlerinin bilinmeyen numaralar servislerinin karşılıklı olarak abonelerin kullanımına sunulmasına karar verdiği kaydedildi. Açıklamada, teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından, Avea abonelerinin 11832 numarasını Avea hatlarından tuşlayarak, Turkcell hattı kullanan abonelerin numaralarını sorgulayabileceğini bildirildi. Bunun yanı sıra Avea ve Vodafone arasında yapılan anlaşmaya göre, Türkiye GSM pazarında ilk olarak bir GSM operatöründen diğerine MMS gönderilmesi mümkün hale getirildi. Avea açıklamasında, 31 Temmuz 2007’den başlayarak Avea ve Vodafone aboneleri birbirlerine MMS gönderebileceği ifade edildi. kaynak : http://www.haberturk.com/haber.asp?id=31138&cat=210&dt=2007/08/04 [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:51 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 iletişim sanattır be heheyt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 avea yapsın abi bişeyler bize. taa aria zamanından beri kullanırım ki sim kartta bile aria yazıyo. hiç ek bi hat almadım. yürü be avea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 aynen,5 sene oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 eheh lan bi ara avea her kontör harcadığın gün 10 kontör hediyo ediyodu. ben de kullanmadığım günler evi arayıp teli açıp kapatıyodum hemen. hergün 9 kontör. 180 kontör birikmişti öyle ay başında sıfırlanıyodu ziyan olmasın diye nezi aramıştık :D 0542 75 65 001 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bende bi avealı olaraktan yürü be avea türkcell mi tutucak seni=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 çıktığından beri aria kullanıyorum eheuh =) baya oldu be.seviyorum avea'yı ben nekadarda uzlaşmacı bi şirket :P mesela arıyorum 10 kontör atın bana diyorum,sonra veririm diyorum hemen geliyo eheuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar