Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux'ta Console Torrent

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ssh üzerinden konsoldan idare edebileceğim bir Linux torrent programı arıyorum.

Bir iki tane denedim fakat şöyle sorunları var, torrent açıkken ssh'ta başka hiçbirşey yapamıyorum ve logout olduğumda torrent de kapanıyor :).

Tabi benim istediğim nası apache mysql bir servis olarak kullanılıyor, userımız login olamsa da hep kendi işlemlerini yapıyorlar, torrent programı da öyle olmalı. İndirilen dosyaları görmeli, iptal etmeli duraklatmalı, yeni torrent ekleyebilmeliyim. Sadece bunlar.

Buna uygun bir torrent programı bulamadım. Bileniniz, adını duyanınız, daha önce benzer birşey kullananınız oldu mu acaba?

(not: aynısından http downloader, emule downloader varsa yine memnun olurum, ama torrent olmazsa olmazım :(, böyle bir program çıkmazsa windowsa dönecem :(( )

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:23 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

banada lazım olmuştu ve ben konsol için bulamadım ama onun yerini tutavak birşey buldum :)

torrentflux diye bir şey var, php ve python tabanlı torrent programı, linux bilgisayarında apache ve mysql kurulu olması gerekiyor, ondan sonra web tabanlı arayüzü kullanarak sen torrent'i başlatıyorsun, o kendi indiriyor. oldukça kullanışlı :)

emule fln bulursan bana da haber ver :D
Sosyal ağlarda paylaş

http downloader dediğin şey sanırım flashget tarzı bişey :)

wget kullan onun içinde :) arka planda çalışması için şöyle kullancaksın

wget http://www.site.com/dosya.zip -b

-b parametresi, onun kullanıcıdan bağımsız çalışmasını sağlıyor :) default olarak kuruludur zaten linuxte wget :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eyw yardımların için sağol, wgeti biliyorum zaten -b'yi bilmiyordum. Siteyi de okur okumaz buldum zaten, indirdim akşama da yükleyecem :)

Yalnız bana php'yi yeniden derletecek gibi geliyo da bakalım :)

Sağolasın tekrardan.

Ayrıca sitedeki şu olay çok hoşuma gitti :)
said:
If you like TorrentFlux and you use it, please help support it. "Supporting Members" have access to pre released beta code before final release. Thanks.

Or buy something on the Amazon Wish List for the developer.

: )))

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 18:13 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

5kb ile indiriyor ama, gerçi başlayalı 5 dakka anca oldu ve 256k internetim ama :)

He SELinux kapalı ama firewall açık.

SELinuxtaki enforcing permissive şeylerinin farkını bilmediğimden açmadım :)

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:02 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Torrentler Python ile indiriliyor demi, .py dosyaları.

.py dosyalarını handle eden kim? apache mi? Yani ben apacheye restart çekince torren connection uçuyo galiba doğru mu?

Çünkü indirim başarısız olmuş bikaç kere sanırım restarttan dolayı.

[ Mesaj 05 Ağustos 2007, Pazar - 11:54 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...