Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 bisey olmaz herkesin basına gelir. bunu canlı yaşamak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 zor durum ama kusura bakma şurda koptum =) said: hay aq. kaldım ortada napsam acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 eheh bende kopuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hoşlandığın kızın hoşlandığı arkadaşının çıktığı biri varsa , sende böyle bir ilişkinin zor olacağını şansını başka noktalarda arasamasını belirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Anlamadım.Kız hoşlandığı insanın kız arkadaşı olduğunu bildiği halde mi sana bunu soruyor ? Eger öyle ise bu kızdan uzak dur derim.Birde kendi adıma, arkadaşımdan bir kızı böyle hoşlandığını görürken hele ki birde bana bu şekilde açılmışsa uğraşmazdım.Yani o arkadaşınla yanyana geldiginde adamın aklına gelir.İyice aşık olursun "Hüleeean sen bir ara ondan hoşlanıyodun" vs. Arkadaşın sürekli yanında olacak bir insansa zaten sıçtın.Ama kız okuldansa en fazla lise 4'den sonra görmeyeceksin.Yapma derim.Ama gönül senin, akıl fikir senin.Bu kız - erkek ilişkileri zaten acaip birşey.En güzeli uzak durmak eheh.Allah yardımcın olsun der.Kolay gelsin diye ilave ederim. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:36 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hocam kız, arakadaşımın kız arkadaşı olup olmadığını sordu bana. ayrıca birazcık iş arkadaşım oluyor(kız) [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:58 tarihinde, LonelyWolf tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Yahu ülkede kız sayısı fazla iken böyle durumlara gelmeyi nasıl beceriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Anladım =) Bir kere sağlam düşün, sonra düşünmeden ne karar verdiysen uygula derim.Bu tarz olaylarda arada kaldığın an bunalımın doruklarına çıkıyosun.Kolay gelsin arkadaşım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 sağolun arkadaşlar.bende içimdekileri dökmeyi planlıyorum da bakalım. benim gibi bi adam nasıl sakin olabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 vay aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 benim teklifim,ilgi alanlarını biraz araştır derim.ilgisini çekebilecek bişeyler teklif et atıyorum operamı seviyo,şuraya bilet aldım gidicem vs de,aa bende severim muhabbeti olursa bigün beraber gidelim dersin mesela.Yani flört etmek için biraz ortam ayarla derim.Kibar ol ve herşeyden önce güzel bi arkadaşlık kurmaya çalış.Flört önemli,birlikte biriki bişeyler yaptıktan sonra zaten kendiliğinden gelişir olaylar,daha sonrada açılır ne istersen söylersin. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:53 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya zatten sorun değil o benimde kızı sevmeminbi nedenide, ilgi alanlarımız filan aynı, aynı şeylerden zevk alıyoruz.ama kız anlamıyo mu anlamak mı istemiyo bunu da ben anlamdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 açılmak en iyisi,sonra yumuşak duvar ararsın kafayı vurmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Tek diyeceğim salla gitsin,etrafına bak. Bu yazıyı herkes için yazıyorum,herkes faydalansın. Kız belli ki senden hoşlanmıyor senden,uğraşma daha. Onu düşlemeyi bırak yoksa üzersin kendini. Sıradakileri bekle. Kızıa kendini beğendirmeye çalışma çünkü beğendirmeye çalıştıkça saçmalayıp aptal durumuna düşeceksin. Ve "Kız beni beğenmiyor" diyip de üzme kendini gayet normal bir durum. Herkes herkesten hoşlanmaz. Kimisi senden çok hoşlanırken kimisi hiç hoşlanmayabilir,renk zevk olayı var burada biraz. Senden hoşlanacak zevkte birini bulup ona odaklanacaksın,gerisini de takmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 allah aşkına bu nasıl topic? daha kötüsü paticik değil mi arkadaşım burası, neden ilk kez ben, üstüne üstlük ikinci sayfanın sonunda bu nasıl topic diyorum? yuh ama ya, yuh ya sinirlendim akşam vakti ayıptır be, çay servisi de yapayım oldu olacak tam olsun kahvehane ortamı bu nedir siz mi şakasınız ben mi hepten dinozor oldum anlamıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=106065 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 yok sanırım başlığa ve usluba degin yazmış. vay anasını ake fln olmamış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ee? o linkte "küfür etmekten çekinmeyin, mümkünse ana avrat düz gidin, kahvehane ağzının iki derece üstü patide safi zarardır" mı demiş bone? yoksa "amına koyayım yazmak istediğinizde aq yazın da bu mallar anlamasın, forumda ne üye var ne admin herkes komple bot, aq yazarsanız sorun yok" mu demiş? "oldu olacak hazır böyle topic açılmışken komple düşürün düzeyi, vermeler atlamalar uçuşsun ortamlarda, yerim patiyi de saygıyı düzeyi de" mi demiş? ne demiş? ne çıkarıyorsun o mesajdan ne olur sen anlat bana, ama mümkünse kısaltma olmasın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 kim şikayet etti arkadaşım konuyu, ben edicektim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ya ksra bkma arkdsm. sn en iysn, en akllsn. nprsn ykrdaki hrkse eşt dvrnmyo. artk hş krşlycn. bnm gbi nczne br insnıbyle insfsızca yarglmycn. bk bgnmdysn ztn 241241 tne tpc vr frmda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet haklısın düşünemedim desem saygınlığın(!) azalır di mi? bu forumda tek sen yoksun şu yaptığın da büyük terbiyesizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 eyv. dedik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 asalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ok.ben yptm kendi idm bağmı ztn. elim alışk deniz yüzündn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 sesli harf kullanınca kotanmı doluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar