Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duruma bak ya aq...

LonelyWolf

Öne çıkan mesajlar

Anlamadım.Kız hoşlandığı insanın kız arkadaşı olduğunu bildiği halde mi sana bunu soruyor ? Eger öyle ise bu kızdan uzak dur derim.Birde kendi adıma, arkadaşımdan bir kızı böyle hoşlandığını görürken hele ki birde bana bu şekilde açılmışsa uğraşmazdım.Yani o arkadaşınla yanyana geldiginde adamın aklına gelir.İyice aşık olursun "Hüleeean sen bir ara ondan hoşlanıyodun" vs. Arkadaşın sürekli yanında olacak bir insansa zaten sıçtın.Ama kız okuldansa en fazla lise 4'den sonra görmeyeceksin.Yapma derim.Ama gönül senin, akıl fikir senin.Bu kız - erkek ilişkileri zaten acaip birşey.En güzeli uzak durmak eheh.Allah yardımcın olsun der.Kolay gelsin diye ilave ederim.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 17:36 tarihinde, Defensive tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

benim teklifim,ilgi alanlarını biraz araştır derim.ilgisini çekebilecek bişeyler teklif et atıyorum operamı seviyo,şuraya bilet aldım gidicem vs de,aa bende severim muhabbeti olursa bigün beraber gidelim dersin mesela.Yani flört etmek için biraz ortam ayarla derim.Kibar ol ve herşeyden önce güzel bi arkadaşlık kurmaya çalış.Flört önemli,birlikte biriki bişeyler yaptıktan sonra zaten kendiliğinden gelişir olaylar,daha sonrada açılır ne istersen söylersin.

[ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:53 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tek diyeceğim salla gitsin,etrafına bak. Bu yazıyı herkes için yazıyorum,herkes faydalansın.
Kız belli ki senden hoşlanmıyor senden,uğraşma daha. Onu düşlemeyi bırak yoksa üzersin kendini. Sıradakileri bekle.
Kızıa kendini beğendirmeye çalışma çünkü beğendirmeye çalıştıkça saçmalayıp aptal durumuna düşeceksin.
Ve "Kız beni beğenmiyor" diyip de üzme kendini gayet normal bir durum. Herkes herkesten hoşlanmaz. Kimisi senden çok hoşlanırken kimisi hiç hoşlanmayabilir,renk zevk olayı var burada biraz. Senden hoşlanacak zevkte birini bulup ona odaklanacaksın,gerisini de takmayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

allah aşkına bu nasıl topic?

daha kötüsü paticik değil mi arkadaşım burası, neden ilk kez ben, üstüne üstlük ikinci sayfanın sonunda bu nasıl topic diyorum? yuh ama ya, yuh ya

sinirlendim akşam vakti

ayıptır be, çay servisi de yapayım oldu olacak tam olsun kahvehane ortamı

bu nedir siz mi şakasınız ben mi hepten dinozor oldum anlamıyorum ki
Sosyal ağlarda paylaş

ee? o linkte "küfür etmekten çekinmeyin, mümkünse ana avrat düz gidin, kahvehane ağzının iki derece üstü patide safi zarardır" mı demiş bone?

yoksa "amına koyayım yazmak istediğinizde aq yazın da bu mallar anlamasın, forumda ne üye var ne admin herkes komple bot, aq yazarsanız sorun yok" mu demiş?

"oldu olacak hazır böyle topic açılmışken komple düşürün düzeyi, vermeler atlamalar uçuşsun ortamlarda, yerim patiyi de saygıyı düzeyi de" mi demiş?

ne demiş? ne çıkarıyorsun o mesajdan ne olur sen anlat bana, ama mümkünse kısaltma olmasın içinde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...