unac Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 arkadaşlar bu konuda bir kursa gitmek istiyorum. bildiğiniz önerdiğiniz yerler vardır mutlaka. ayrıca fiyat hakkındada bilgi alabilirsem sevinirim.yani ortalama ne kadar oluyo bu kurslar hiç bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 şehir ver plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 istanbuldaysan bile adam kursları var ama ne kadar bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Eğer bu konuda uzmanlaşmak istiyosan her anlamda iyi eğitim almalısın. Bunun için Netron Bilişim Akademisini öneririm. fiyatı 5000 YTL civarı olması lazım.. bu kuruluş her yerde bilinir ve tanınır eğitimi kalitelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar