GM-Newbie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Mage talentlarında pve'de daha iyi dps yapabilmek için 2 ayrı talent ağacı arasında kaldım sizlerin fikirleri nedir? bi Arcane 40 fire 21 veya arcane 21 fire 40 hangisi daha iyi olur karar vermedim fakat arcane 40 fire 21 daha cazip geliyor int'den spell bonus alması , cirtlerin %50 daha fazla vurması pom pyro içinde ideal :D fakat fire'a gittiğindede damageler çokta kötü olmuyor hani sizce en iyisi hangisidr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 zaten improved fireball dan gelen spell up'ı karşılıyor intten gelen bonus spell dmg.Yani base fireball da bir değişiklik olmuyor. + %50 crit dmg in artıyor ki benimde vazgeçemediğim bir talent.ayrıca %15 total manan artıyor. Arcane ağırlıklı fire en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 pve&pvp build bence bu.her yerde güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 onu bunu bilmiyorumda eski bir mage olarak frost mage halen aglatiyor pvp arkadas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Tabi canım. zaten fire'ın ciddi bir pvp buff'ına ihtiyacı var. üzülüyorum fire mage'leri gorunce, direk easy kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 oha lamezor seni pyromancer edasıyla geziyordun gay elfinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Arena istiyorsan frost olacaksın bu demek değildir ki fire pvp'de güçsüz, bunun alterac valley'i, arathi basin'i de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 fire oynamak istiyosan (10/48/3) öneririm. fakat pvp de hiçbi işe yaramiyo : frost oynamak istiyosanda (10/0/51) öneririm. pve de guzel dps yapabilirsin + pvpde de gayet guzel. şuan bu talenti kullaniyorum. eger raidlerinizde bi full frost mage ( winter's chill ) warsa (40/0/21) de etkili olucaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 raid için 10/48/3'ten başkasını kullanmamanı öneririm, tabi fire için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Aynen deacon dediği gibi yukarda fire best pve tree şuan. pvp dersen elemental derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 aynen dogrudur, Karazhan/Grull/Maggy seviyesinde : 10/48/3 SSC de 10/48/3 The Eye da 10/0/51 kullanabilirsin, PvE icin opsiyonel 33/28/0 mevcut daha cok PvP agarlıklıdır ancak Arcane den yardımla 3 dk da 1 agır dps yapabilen (ona gore de mana harcayan) bir hal alıyorsun, +hit le beslemen gerekir, PvP icin ise 33/28/0 Fire yada 10/0/51 Frost kullanabilirsin (Frost u cok tavsiye etmem ama 1 vs 1 hariç ) ... Karabuyu of Bloodfeather Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 evet fire cok yetersiz şuan.Oyunda kesilmesi en rahat class.Kendini hiçbir şekilde koruyamıyor.Ancak ab,wsg gibi açık alanda priest destekli warriorun arkasından çok can yakar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 pompyro ile yarı hp alan bi fire mage nasıl güçsüz olabilir? ben henüz görmedim ama 6k+ damage veren bi char geriye 3 instant büyüsü kalmışken ve mana shield açıkken nasıl öldürülebilir? Hp konusunda evet gerçekten zayıfız ve (lvl 55 im) girdiğim her pvp yi genelde kaybetmeme rağmen (0 spelldamage) adam gibi itemlarla lvl 70 te firemage in durdurulamiycağını düşünüyorum. Bunlar tamamen tahminlerime dayanarak söylediğim şeyler. Umarım haklıyımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 arcane-fire fazla mana fazla dmg fazla crit boss encounterlarda arcane power var mis oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abicim oyun 70 baslıyor. 55 lvl' a bakma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dmg up ina güveniosan arcane agırlıklı fire yap ama güvenmiosan emproved fireball yap. The eye icinde en iyisi fire ama sadece al'ar da değiştirebilirsin talent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Dün bir movie izledim WCM den 1 saat 38 dk da mı ne ssc bitiriyorlar movie çeken cocuk deep arcane mage ilk defa gördüm lol iyide dmg vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 balta olayında iyi dmg var asıl, balta cekic falan bunları deneyin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 evet balta iyidir, 33/28/0 la rakibinizi sheep leyebildiginiz hic bi savası kolay kolay kaybetmezsiniz, Sheep trinket AP ... pyro + Pom Pyro + scorch + Fireblast ve sonrasında blastwave gibi ... pyrolardan herhangi biri +1200 fire damage ile 7k vuruyor ignite damage ile birlikte 4 sn de 10k+ oluyor ... ^^ hepsi critlerse 30k damage a kadar yolu var ama 2 handed bi shamanın ww prcunda yerdesiniz yada bi warriorun shield reflect inde yada bi warlockun fear lock unda gidebilirsiniz, bi yere kadar talent/item bi yerden sonra gaming skill ... bu arada lindroth link varmı SSC 1.5 saat icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=44557 burda 1 saat 58 dkymış :P 1.5saat değilmiş pardon hehe ama güzel movie deep arcane mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 valla tbc den sonra pve yapmadım hiç ama öncesinde ve izlenimlerime dayanarak soyluyorum APpompyro hedeleri pve için diil.3dk da bir dmg kösersin ama stabil bi dps in olmaz mananı yersin hede hodo..ornegin nihilumun magelerine bakarsaniz hepsi full frosttur.ve frost olma zorunlulugu vardir.az mana az cast time vs vs.yada clearcasting ve sublety falan verip gerisini frost a verirsiniz falan pve için ama arena için armoryden profilimede bakaiblirsiniz magtheridon mervune mage 0/0/61 i en guzelidir 5vs5 için.5vs5 de taktiğe gore degisir ama cogu zaman full cc yapan bi classtır mage ve full cc icinde winterschillinden elementaline.imp blizzardından imp frostbolta(dmg ı dusuruo ama olsun) yada ne bilim her talent cc ye fayda saglıo yani imp cs almak istyeebilirsiniz ama healing atarken silence atmayı ogrenirseniz imp cs ye gerek yok 5vs5 de bosuna 15 talent vermeniz gerekiyo ayrica bi kac kisi soylemis full frost 1vs1 de bişey yapamaz falan diyede 1vs1 de uzerinizdeki stam ve resil itemlarina bagli olarak(armoryme bakin ornegin) kolay kolay kimse kesemez sizi 1vs1 de .macrolarinizi yapin arastirin yok ice barrier cd si bittiginde uyarilar veren hatta yeniden açan macrolar falan yapin ne biliyim fazla mana yemeyen classlar icin mana shield icinde aynisini yapin 1vs1 de indiremez sizi cogu class.sahsen beasthunter ve warlock disinda cok fazla zorlanmiorum yani hic bi classda.emin olun resil ve stam kasarsaniz ve full frost giderseniz pvp de baya dayanırsınız.ki fazla dmg veren diil fazla dayanan yener herzaman bence :D heleki arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 2 aydır 0/0/61 kullanıyorum hem PvEde hem PVP de gayet mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar