Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage talents!

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

Mage talentlarında pve'de daha iyi dps yapabilmek için 2 ayrı talent ağacı arasında kaldım sizlerin fikirleri nedir?

bi Arcane 40 fire 21 veya arcane 21 fire 40 hangisi daha iyi olur karar vermedim fakat arcane 40 fire 21 daha cazip geliyor int'den spell bonus alması , cirtlerin %50 daha fazla vurması pom pyro içinde ideal :D

fakat fire'a gittiğindede damageler çokta kötü olmuyor hani sizce en iyisi hangisidr
Sosyal ağlarda paylaş

aynen dogrudur,

Karazhan/Grull/Maggy seviyesinde : 10/48/3
SSC de 10/48/3
The Eye da 10/0/51

kullanabilirsin,

PvE icin opsiyonel 33/28/0 mevcut daha cok PvP agarlıklıdır ancak Arcane den yardımla 3 dk da 1 agır dps yapabilen (ona gore de mana harcayan) bir hal alıyorsun, +hit le beslemen gerekir,

PvP icin ise 33/28/0 Fire yada 10/0/51 Frost kullanabilirsin (Frost u cok tavsiye etmem ama 1 vs 1 hariç ) ...

Karabuyu of Bloodfeather
Sosyal ağlarda paylaş

pompyro ile yarı hp alan bi fire mage nasıl güçsüz olabilir?

ben henüz görmedim ama 6k+ damage veren bi char geriye 3 instant büyüsü kalmışken ve mana shield açıkken nasıl öldürülebilir?

Hp konusunda evet gerçekten zayıfız ve (lvl 55 im) girdiğim her pvp yi genelde kaybetmeme rağmen (0 spelldamage) adam gibi itemlarla lvl 70 te firemage in durdurulamiycağını düşünüyorum.

Bunlar tamamen tahminlerime dayanarak söylediğim şeyler. Umarım haklıyımdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

evet balta iyidir,

33/28/0 la

rakibinizi sheep leyebildiginiz hic bi savası kolay kolay kaybetmezsiniz,

Sheep

trinket AP ... pyro + Pom Pyro + scorch + Fireblast ve sonrasında blastwave gibi ...

pyrolardan herhangi biri +1200 fire damage ile 7k vuruyor ignite damage ile birlikte 4 sn de 10k+ oluyor ...

^^ hepsi critlerse 30k damage a kadar yolu var ama 2 handed bi shamanın ww prcunda yerdesiniz yada bi warriorun shield reflect inde yada bi warlockun fear lock unda gidebilirsiniz, bi yere kadar talent/item bi yerden sonra gaming skill ...

bu arada lindroth link varmı SSC 1.5 saat icin ?
Sosyal ağlarda paylaş

valla tbc den sonra pve yapmadım hiç ama öncesinde ve izlenimlerime dayanarak soyluyorum APpompyro hedeleri pve için diil.3dk da bir dmg kösersin ama stabil bi dps in olmaz mananı yersin hede hodo..ornegin nihilumun magelerine bakarsaniz hepsi full frosttur.ve frost olma zorunlulugu vardir.az mana az cast time vs vs.yada

clearcasting ve sublety falan verip gerisini frost a verirsiniz falan pve için

ama arena için armoryden profilimede bakaiblirsiniz magtheridon mervune mage
0/0/61 i en guzelidir 5vs5 için.5vs5 de taktiğe gore degisir ama cogu zaman full cc yapan bi classtır mage ve full cc icinde winterschillinden elementaline.imp blizzardından imp frostbolta(dmg ı dusuruo ama olsun) yada ne bilim her talent cc ye fayda saglıo yani
imp cs almak istyeebilirsiniz ama healing atarken silence atmayı ogrenirseniz imp cs ye gerek yok 5vs5 de bosuna 15 talent vermeniz gerekiyo

ayrica bi kac kisi soylemis full frost 1vs1 de bişey yapamaz falan diyede 1vs1 de uzerinizdeki stam ve resil itemlarina bagli olarak(armoryme bakin ornegin) kolay kolay kimse kesemez sizi 1vs1 de .macrolarinizi yapin arastirin yok ice barrier cd si bittiginde uyarilar veren hatta yeniden açan macrolar falan yapin ne biliyim fazla mana yemeyen classlar icin mana shield icinde aynisini yapin 1vs1 de indiremez sizi cogu class.sahsen beasthunter ve warlock disinda cok fazla zorlanmiorum yani hic bi classda.emin olun resil ve stam kasarsaniz ve full frost giderseniz pvp de baya dayanırsınız.ki fazla dmg veren diil fazla dayanan yener herzaman bence :D heleki arenada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...