Anason Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 selamlar, benim mesleğim bazılarınızın bildiği üzere define avcılığı.tabi skillerimi seçerken bu mesleğe yardımcı olabilicek skillerde almıştım.bunlar bard skilleri ve magery skilleriydi.bu skillerin işe yaramasına ragmen ben hala bazı konularda tatmin olamadım.mesela her ne durumda olursa olsun treasure hunting sırasında her zaman ilk ölen ben oluyorum :).chesti çıkardığım zaman aslında çıkarır çıkarmaz hemen dibimde yaratıklar spawn oluyor.bunlarda genelde yüksek level oluyor ve bunlardan şu ana kadar kaçabilmiş değilim.bunu için hiding skilini düşünüyorum ne dersiniz?meditasyon yerine hiding sizce nasıl olur?atack altında 95 hide a sahip birinin hide olma olasılığı nedir?bana lazım olan sadece 1 dakika kadar zaman ondan sonrası bardlık yönüm devreye giriyor.yada hide yerine wrestling alıp sizce bana vurma şanslarını mı düşürmek daha mantıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 tam cikarirken invis hazirlamayi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 atak anında hide olmak mümkün diil sadece gm hiding in warsa atak anında 7 tile mesafeden hide olabiliyodun yanlış hatırlamıyosam[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 aos tan sonra hele dibinde cikan bi monsterin...hele yuksek seviye ise...melee sinden yirtma sansin yok gibi birsey.. eskiden inscription baya zaman kazandiriyordu..ama simdi degisti tabi..hide da o kadar action ortamlarda tutasi olmuyor genelde sanirim iisimi arkadasin invis hazir sekilde seni korusun...yada kendini koru ;)[hline]...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 peacemake yok mu bard skillerinde? treasure hunter isen işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 malasef yok devil ona ayırıcak yerimde yok gibi.zaten ben peace yapana kadar provoke de edebilirim ama lag mag oluyo o yüzden olmuyor.sanırım ben yine level1 hariç tek başıma bişey yapamicam :) birde luck sisteminin nasıl çalıştığını bilen var mı?mesela ben chesti kazarken mi luck a bakıyor,açtığım zaman mı yada mapi decode ettiğim zaman mı. veya 2 insan bi yaratığı kestiler,loot bakanın luck ına göre mi belirleniyor yada kesim sırasında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 zaten chest çıkar çıkmaz kilidi açmadan önce içinde kaç item/stone war görülmüyomu ? eğer görülüyosa chest çıkınca luck a bakılıyodur herhalde pvm de loot öldüren adamın luckına göre çıkması lazım bencede peacemaking hayat kurtarırdı,ehhe diğer türlü tabana kuvvet :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 sardok yazdigim gibi yahu, klasik yontemdir her thunter tam chesti cikarmak uzereyken invis hazirlar ve ciktigi an invisi basar. raconu budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar