Apex Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 vodan bende zaten senin gibi düşünüp bunu sordum ama normal olduğunu söylediler, neticede 140 ile giderken birşeye çarpıp kontrolü öyle kaybedip kazada yapabilirsin. öyle bir darbede airbaglerin açılması normalmiş yani. çok sağlam bir çukura girdiğinde 4 airbag'i açılan e39 kasa 5 seriside gördüm mesela. ama başka tarafından bakınca kontrol bendeyken airbaglerin bir anda patlaması neticesinde, hele beklemiyorken, arabanın için pis bi duman ve 3 tane airbag açılınca panikle yine emniyet şeridine iyi geçtim. dediğin gibi orada o panikle kazada yapabilirdim, nereye çeksen gidiyor yani bu durum.
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Davanin gelisiminden bizi bilgilendirirsen seviniriz.. Birde arkadan gelen arabanin 150 ile geldigini biliyor ama kacla carpti bilinmiyor demistin ben soyliyim; maximum maximum maximum 45-50
phoebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 arkadan annadıgım kadarı ıle 100 km nın uzerınde bır hızla farkedıp frenlemeye baslamıs bır aracın vurmasına gore camı bıle kırılmamıs..enteresan bende 20 gunluk cıvıc kullanıcısıyım benımkısı hb yanlız..heralde bana boole gırseler kı allah korusun arkadakı plaka benım koltugun arkasına gırer bunda stepne dayandıgına gore arka koltuga.. cok gecmıs olsun..
Öne çıkan mesajlar