Berk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Ehe kedinin göbeeii kocaman bone un totosu kedininkinden de kocaman... *! Saçma sapan işler dolayısıyla buluşmalra katılamamakta çatlamaktadır * ÖSS sux ama haftasonu için beni de sayın...[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Arkadaşlar biz okulu cartı curtu olan insanlarız. 10 da buluşma mı olur? kınanıyorsunuz.. Bide ben yokken ortamlarda karizma yapiyorsunuz yok kokoreç en çok ben yerim yok tavlada affetmem falan.. Cumartesi buluşma yapmayan en adi lan akşam.. Hepinizin her konuda ifadesini alacam. (evet evet çıldırdım). Bone senin dünyadan sadece tek yüzün gözüküyormuş.. Kendi etrafındaki dönüş süren dünyanın etrafindaki dönüş sürene eşitmiş. 24 saat 50 dk. Kendi göbegine bak ta konuş lan..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 estel o zaman sen erken saatte buluş sana buluşma diyen yok ki, kedi ve fedaykin spordan çıkıp gidiyorlar yani o saat onlar için uygun, siz istediğiniz saatte ayarlayın kim tutar[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar