Batilc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Basliktaki gibi Demons & Wizards'ın tek albümü var deilmi? eger baska album cikarmissa ogrenmek isterim. şefır maşallah bol diyezli çalıo[hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Deli Etmeyin Beni
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 evet bir tane... ikincisi gelecek seneye
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 oo çok ii çok ii 2.si, hellhound senden ricam bi çok grubunki gibi demons&wizards'a da bi açıklama falan konabilir mi şudur budur şöle oldular[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 2 güne kalmaz doggy style bi yazı bekliyorum ben. :-)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 D&W hakkinda sayfalarca yazilacak materyal yok ama konu hakkinda BG yazisindan sonra istek uzerine deginmistim: Ahanda burda
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 DW iyidir valla..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
-Legendary- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: HellHound, 13 October 2003 19:28 tarihinde demiş ki: D&W hakkinda sayfalarca yazilacak materyal yok ama konu hakkinda BG yazisindan sonra istek uzerine deginmistim: Ahanda burda çok saol hellhound nası makbule geçti anlatamam[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control?
Öne çıkan mesajlar