m-joy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bir tür piyes için bunları aramaya koyuldum eğer elinde olan, bunların satılabileceği yerler bilen veya diktirebileceğimiz bir yer bilen varsa benimle lütfen itribata geçsin. pek ikinci el konusu gibi olmadı ancak aciliyetinden yazmak durumunda kaldım. yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. iletişim için: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Sanırım istiklal'de aradıklarını bulabilirsin. (ama emin değilim sadece sanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m-joy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 aciliyetten bilgiyi tam verememişim. ankarada oturuyorum ben ancak istanbulda yer bilen varsa arkadaşlarıma baktırtabilirim. istiklali de söyleyeceğim bakmaları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 istiklalde halep pasajında falan vardı şapkayı satan karşıda MORG var orada vardı ayrıca köstebek'in Ankara'da bir şubesi olmasi lazım orada bulabilirsin belki. Genelde alternatif kişilerin falan takildiği yerlerde bulursun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ahaha piyes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 piyaz.. mmm arrgghhhh.. do'ssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Ankara da oturuyorsan Bestekar cad. üzerinde Cottage var her türlü kostümü bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar