Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 patideki herkes hastalık hastası olma yolunda ilerliyor hızla. ne bu kontrol altında olma isteği ya. bırakın kimse kontrol etmesin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 vallahi korkmakta haklısınız bende çok korkarım büyük ızdırap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ulen insanın bi dişinin olmaması ne garip halen alışamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 valla ilkelim ben çünkü hiç bi prob yok öle takılıolar.. çürüme felanda yok varsa da göremiorm adam gibi altlı üstlü fırçalarım dişimi.. dişçiye bi kere kardeşimi götürdüm başka muabbetimizde olmamıştır=) tel felan hak getire bütün aile taktı ben öle bakıorm sadece.. ha ama bi görünelim bakalm ne dicek [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 22:43 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar