moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 En az 2g lık bişey almayı düşünüyorum. 1 gb lık kingston' u problemsiz kullandım senelerdir. Ama 2 gb için sorunlu diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 2 gün önce aldım Teknosadan Kingston 2 gb 39ytl. Bazı yerlerde kingston yavaş diye okudum ama ne var yani 15sn geç atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Kesinlikle corsair i tavsiye ediyorum. 2gb lık var bende, darbeye dayanıklı, su geçirmez vs. Hızı da mükemmel. Biraz tuzlu ama. [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:32 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 o kadarda tuzlu değil canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar