Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 oynadım sevmedim, yeni başlayacak olan veya ikinci bir accounta ihtiyacı olan varsa satabilirim. 90 milyona mal olmuştu bc + wow bana ; kutuları da yolla diyorsanız 65, yok sadece account name / pw ver diyorsanız 45 e satabilirim. bu arada account name falan değiştirilebiliyorsa anlatabiliseniz memnun olurum. [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:25 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 17:26 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 şimdi bu account , expansion accountu di mi? öyleyse bu fiyatsa ben sadece acc name passw istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yalnız şimdiki hesabımı kapatıp yeni bir yerden açtıracağım ; salı veya çarşambaya kadar bekleyebilirm diyorsan verdim gitti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 oyun bulamadım, wowa dönüyorum mecburen. satılık değil artık, özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar