Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oky Vs Horace

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alakası var zaten de sanırım illaha böyle belirgin bir şey istiyorsun. Ben daha çok anlam olarak düşündüm.[hline]5
Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşılma olmasın. Son çalışma hariç dışardan resim kullanmadım ben. Sonuncusunu da usta fotoğrafçı phil borges'nin galerisinden aldım.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 08 October 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
battle olarak araya kullanıcı mesajları karışması dışında çok güzel gidiyor :) (benimki de dahil)

yorum yapmadan edemeyeceğim:
oky çok güzel sonuçlar çıkarıyor fakat ağırlıklı olarak tek renk seçip tintleriyle çalışıyor ve bu yüzden bakmak yorucu oluyor.
horace daha çok renk kullanıp photoshop oyunları yapıyor. e bunu da çok güzel yapıyor. hakkını vermek lazım..

ayrıca "güzel, çirkin" diyen arkadaşlara:
bu tür karşılıklı atışmalarda ortaya çıkan sonuçtan ziyade bir önceki resmin ne kadar uyumla harmanlandığı önemlidir. hem oky hem de horace bunu bence çok iyi yapıyorlar. (oky bir yerde alakasız bir resim yollamış ama olsun :P)

güzel çalışmalarınızı bekliyoruz.[hline]its supersonic
Mesaj tarihi:
horaceeeeeeeee. öpütm canm tebriks.[hline]
"But he's the sort who can't know
anyone intimately, least of all a
woman. He doesn't know what a woman
is. He wants you for a possession,
something to look at like a painting or an ivory box.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Mesaj tarihi:
süper oluyo ya ikinizinde :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Mesaj tarihi:
obaaa horace... hellal valla :D... bu seferki deli dehşet :D yani bi önceki çalışmayı almışın, evire çevire yenisini yapmışın helal :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
  • Yeni Oluştur...