Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arkadaşlar benim asus comando anakartım var, ram de destek lediği hız 800 mhz yazıyor, ben şu anda 800 üstü bir mhz de çalışan bir ram alsam çalışmazmı. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 calısır 800 mhz yazısı ram ın destekledıgı max degerdır (overclock harıc) 800 ve altındaki degerlerde de ram rahat calısır senın anakart 667 mhz desteklıyorsa 800 mhzlık ram takarsanda 667mhz de calısır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Maskari benim yapmak istediğim aldığım alıcağım ram den biraz daha pahalı overclock ramleri buldum, 800 mhz den çok rahat 5-5-5-15 koruyarak 1000 mhz çıkıyor bunu yaptığımda 1000 olarak kullanabilcekmiyim. Anakart konusunda biraz geriyim ama benim anakart asus extreme den sonra en iyi kartlardan biri ve bir çok anakartta bu 800 mhz yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 anakart 800 mhz'ye kadar desteklıyorsa alacagın orjınal halı 1000mhz olan ram bıle 800'de calısır ama bı sekılde ankartın destekledıgı ram calısma frekansını yukseltebılır mısın onu bılmıyorum denemedım bı bakayım yapılabılınır bısey mı ?? edt:anakartın destekledıgı ramları al anakartın destekledıgı frekansın uzerınde bır ram takarsan sorun yaratıyormus makınada mavı ekran ,kılıtlenme, donma vs vs [ Mesaj 03 Ağustos 2007, Cuma - 12:28 tarihinde, Masakari tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar