dory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hatirlayamiyorum ve deliricem. bakmadigim yer kalmadi. şimdi olay soyleki sarkinin içinde "time" "pass" "never" "side" gibi kelimeler gecebilir. sarkimiz slow ve bi duet calismasi, bi erkek vokal ile. ya da o vokal sarkinin sahibi, stevie ona duet yapmis da olabilir. bundan 3 sene kadar once dinlenmis gecenin bu saati arka arkaya sigara yaktiran bi durum icindeyiz. yardim etmeniz icin burdan reja ediyorum. bulana veya getirene tam 100binlira! tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 "I just called to say i love you" eki eki. Değil tabii. "How come how long" olabilir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Pastime Paradise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 How come how long! işte bu topic kitlenebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Rica ederim, ne demek. (İnsan teşekkür eder eşşek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ayh unutmusum heycandan^^ teşkür ederiz efendim. sizin gibi insanlar oldukca sirtimiz yere gelmez! (yalaka mode on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 bi dakka yüzbinliraya noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yüzbin lira para mı lan itoğlu it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar