Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anket:bilkent/yeditepe

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

toefl cope dan daha zor ve daha salak. Speaking kısmında mikrofon var boş ekrana karşı konuşuyosun, kendi sesini de duyuyorsun çok aptal hissediyorsun kendini aksanlı fln konuşurken. Ayrıca yanındaki adamın sesinden kendi sesini duyamıyosun... Ben 1 soruyu (60 snlik kayıtlar) 15. saniyesinden sonra susup adamla bağırışmıştım :D

edit: typing mistake

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:41 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

9 gün oluyor ben gireli. 5 kişi vardı benimle birlikte küçücük odada. Listening başlar başlamaz kilitlendi bilgisayar, reset yedi, yarım saat tekrar hollanda ile bağlantı için beklettiler beni ayakta, başka yere aldılar. oradaki gözetmenler de bilmiyor bir şey pek. zaten geçmek bilmiyor listening. dinle dinle bitmiyor. biri bitiyor, diğeri başlıyor. arada 10 dk mola var, çişe gittim, çıktım, kadın geldi 3 dakikan kaldı dedi. :p
moladan sonra başlamak için de bir kod girmek gerekiyo gözetmenler tarafından. kodun ne olduğunu bilmiyor salaklar, yarım saat el kitabından açıp baktılar, orada da bekledim epey.
kafam oldu 1500. 78 alabilir miyim bilmiyorum, zor. speaking'de epey çuvalladım. 2 kez hiç konuşmadım mikforona. text okuma kısımları kolay ama, lecture dinletiyolar, bunun hakkında bişeyler söyle falan diyolar. türkçe dinlesem bile anlayamam o derece. yoksa karşıma native bi adam ver, şakır şakır konuşayım. ama bilimsel konular falan kasıyor epey. writing kısmında ilk essay'da salladım bişeyler, ama ikinci essay güzeldi, minimum 300 kelime diyodu, 424 kelimede bıraktım.

cope için daha zor diyolar bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...