IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 reca ederim=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 iyi gel gezdirelim bilkenti hazırlık okucanmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hazırlık okuyacağım ama bilkent tutsun istiyorum tercih zamanı kararsızdım.bilkentten önce tutabileceklerle aramda 10.000 15.000 kişilik fark var.(onlar önde)istemiyorum onları tutmaz di mi=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu kadar bilkentli vardı da neden buluşma yapmadınız kardeşim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nereye gidek? speed kıraç mozart in marmara :D yada b binasından asosyaller gibi internetemi girek :) ayarlayalım buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 edit: bu 6 sn beklemeniz gerekiyo denen olay sırasında refreshledim diye bir önceki msj ın aynısını tekrarladı [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:34 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben de bilkent işletme okuyacağım büyük ihtimal. toefl bekliyoz, olmazsa cope'ye giricem. bakalım. beni de gezdirin, asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 olmaz sen kız değilsin! asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 toefl cope dan daha zor ve daha salak. Speaking kısmında mikrofon var boş ekrana karşı konuşuyosun, kendi sesini de duyuyorsun çok aptal hissediyorsun kendini aksanlı fln konuşurken. Ayrıca yanındaki adamın sesinden kendi sesini duyamıyosun... Ben 1 soruyu (60 snlik kayıtlar) 15. saniyesinden sonra susup adamla bağırışmıştım :D edit: typing mistake [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 20:41 tarihinde, skyly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 9 gün oluyor ben gireli. 5 kişi vardı benimle birlikte küçücük odada. Listening başlar başlamaz kilitlendi bilgisayar, reset yedi, yarım saat tekrar hollanda ile bağlantı için beklettiler beni ayakta, başka yere aldılar. oradaki gözetmenler de bilmiyor bir şey pek. zaten geçmek bilmiyor listening. dinle dinle bitmiyor. biri bitiyor, diğeri başlıyor. arada 10 dk mola var, çişe gittim, çıktım, kadın geldi 3 dakikan kaldı dedi. :p moladan sonra başlamak için de bir kod girmek gerekiyo gözetmenler tarafından. kodun ne olduğunu bilmiyor salaklar, yarım saat el kitabından açıp baktılar, orada da bekledim epey. kafam oldu 1500. 78 alabilir miyim bilmiyorum, zor. speaking'de epey çuvalladım. 2 kez hiç konuşmadım mikforona. text okuma kısımları kolay ama, lecture dinletiyolar, bunun hakkında bişeyler söyle falan diyolar. türkçe dinlesem bile anlayamam o derece. yoksa karşıma native bi adam ver, şakır şakır konuşayım. ama bilimsel konular falan kasıyor epey. writing kısmında ilk essay'da salladım bişeyler, ama ikinci essay güzeldi, minimum 300 kelime diyodu, 424 kelimede bıraktım. cope için daha zor diyolar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cope da kolay toefl da :P toeflın eski hali kolaydı tabi yeni hali speaking filan zor olabilir :) bu arada ben de geri dönüyorum bilkente seneye masterla:D bakarız yapabilirz pati bilkent buluşması baya bilkentli var heralde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 susuz memlekete geliyoz nasını satayım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 gelgel iyidir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hangi bölümdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 mba masterı yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 dışlamayın bizi bölüm vardı da biz mi gelmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bu cemad ayar çekseydi Ben de bilkentte olacaktım. Anladın sen onu KANKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar