Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Arkadaşlar nedir bu format,aramaya inandım yinede bulamadım,google bile elimden tutmadı.Bi arkadaşımın bana yolladığı resimlerimi birtürlü açamıyorum,arkadaşımda biraz zır cahil olduğundan resimleri neyle açtığını bilmiyo.Yada msn yollamıyo diye farklı bişekilde falan yolladı anlamadım ama resim isimleri atıyorum Image1.jpg.enx gibi.Sonundaki enx'i silip formatını jpg,gif falan yapıncada bi işe yaramıyo.Bilen duyan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://filext.com/file-extension/ENX sanırım burası yardımcı olur ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 tesekkur ettim,baya alakasız bişey çıktı bu enx formatı.vazgeçtim aramaktan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar