misroi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 evet arkadaşlar tekrar ohipha olarak size merhaba diyorum... oyuna başlıycak olan bir arkadaşım var acaba türk olarak yoğunluk hangi serverda bilen ve oynayan var mı... teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rambokazim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Europe - Chimera da benim bildiğim oynayanlar .. rambokazim gezgin sarnavus namessar osskta gewod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 /yawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misroi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 hımm.. ben yazlıkta oldugum için giremiyorum bu aralar ama eylül gibi en kısa zamanda katılcam size... bir arkadaşım var oyuna yeni başlıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar