cado Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 yeni patch gelmiş sro ya istanbul felan varmış eskisi gibi tek başına kasmaktan cok artık party le felan kasman gerekiyormuş büyücü felanda varmış tam olarak nasıl birşey ? güzelmi tekrar başlamaya değermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 ben merak ettim indirdim yeni clienti girdim baktım güzel bence açtım wizard bir char büyülerimle dolanıyom Konstantinopolis (istanbul) topraklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bence harika olmuş yeni class daki karakterler ve skilleri çok hoş cleric ve wizard en hoşuma gidenler aslında tektek hepsine bakasım geliyo çok tatlı yapmışlar bırakalı çok oldu ama bende başlıcam hafiften galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben wizard takılıyomda partysiz wizard olmak sakat 15sn de bi pot icebiliyon bu yüzden tek kasman çok zor lag varsa yatıyon paso sanırım yeni bi server acılırsa savascı (kılıc-kalkan) acıcam belki yanınada cleric klasını acabilirim kutsamaları baya ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 walla abi o 15 saniye işi çok kötü olmuş ama wizardda kendi lvl in deki 1 mobu tek vuruşta alabiliyosun. buyüzden biraz dikkatli olduktan sonra çok hızlı kasabiliyosun ama şu karakter parmaklarımı ısıttırıyo cleric 80 lvl de diğer klaslardaki en yüksek damage oranı 450 lerde iken cleric 80 lvl skili (%960) damage wuruyo sadece bu skille oynanabilir kendini healleyip debuff gibi envayi çeşit büyüleri yetenekleri war hem sağlam oluyosun hemde nukerin şahı ama çok emek ister wizard oynamak çok eğlenceli büyün tiplerden oynadım biraz hepsine oynayana hak verilir çunku hepside çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar