BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 diğer 2 senelik konuyu uplamak istemedim. bu topicde emule ionix kullanıcıları kendi clientleri ile en iyi performansı nasıl aldıklarını anlatırlarsa, ayarlarıyla beraber oldukça iyi olur. Zira downloaddan çok upload yapıyor benım ionix şu anda. bildiginiz iyi config dosyaları nelerdir? en iyi stabil performansı almak için ne yapmak lazım ?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 2kb download 28kb upload yaptırıp deli gibi sömürüyor şu anda benı program abuse me yeah lol
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 net limiter? uploadı acınca bendede download duruyor xtreme mod bendeki yanlız
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya upload ukessemde bişi degismicek download yapmıyo sonucta ionixci yokmu hiç
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ionix mod'un modası geçeli epey oluyor. 48a tabalı bi mod'a geçsen iyi olur bu başlığa girip extreme'in tüm ayarlarını yapabilirsin hatta sayfanın en altında bağlantına göre preferences dosyası bile eklentili
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 o topicdede memnun kalmayanlar olmuş bi sürü o moddan gerçi deniycez elimiz mahkum, ionixden bi cacık olmuyor zira içim dışım mod oldu ne zor işmiş lan bu
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Garadia cektım xtreme i tum ayarların ıbakıp yaptım harfiyen sonrada dosyayı cekıp yapıstırdım config klasorune beklıyorum sımdı bakalım duzelme olacak mı
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 hocam olursa veya olmazsa bir haber verirsen sevinirim
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ben emule 47a kullanıyorum 48 xtreme'e geçsem su an hali hazırda indirmekte olduklarımı da alır mı? Kredim geçer mi yenisine?
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 krediyi bilmemde temp klasorun rahatlıkla aktarılıyor emule xtreme ı tam ayarlı kurulumdan beri 20 dakıka geçti 32kb/sn download 20kb/sn upload görüyorum an itibariyle. daha artacagını umud edıyorum
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 50. dakka 55kb/sn ye çıktı (stabil degil) [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:27 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 uploadunu düsür bence 16 ya her ne kadar 22ye ayarlanmış olsada ben o kadar da verim alamadım sonuçta etkiliyo
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 65-70kb/sn arası alıyorum su anda uploadu dusurmek etkılı oldumu sende? ortalama hızın ne kadar?
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 netlimitersiz emule kullanilmaz 10kb uploada veriyorum ben , yeterde artar daha ne vereyim. 100kb ile dl mütemadiyen. uploadın çok olması download hızını tabiki etkiler . ionix kulanıyorum şahsen memnunum ama şu varki tek dosyadan 50 kb üstü hız beklemiyorum, her an 5 dosya açık 20 15 arasında gidip geliyorlar , 7 8 saatte 5 film bitden bitiyor mesela . 2005 sonrası film ve dizilerde rahatlıkla 200-900 arası source oluyor . config dosyasını forum.divxplanet.com dan bulmustum
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 netlimitersız emule kullanılır cünkü yeni modların hepsinde istediğin kadar kısıtlayabilirsin ul/dl oranını valla benim en parlak dönemlerimde 110 ortalamayla devam ediyodu 3 dosya kadar, gerci indirdiğim seyler yeni cıkan dizi bölümleri ve oyun olduğundan kaynak sıkıntısı yoktu tabi sonra torrenti keşfettim, simdi sadece eski seyleri indirmek icin emule açıyorum
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 xtreme de stabil sabit bir hıza ulaşmıyor asla 85falan max gördüm ortalama 45-50 civarı 20lere kadar bile iniyor. baydım valla mod degistirmekten...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ha bide arama yapamıyorum xtreme mod ile neden olabilir?
Sm00th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Ben eskiden ionix mod kullanırdım. Kotasız olduğum zamanlar. 512kb dı o zaman 48 / 7 stabil giderdim. Yalnız emule kullanıyorsanız mutlaka cFosSpeed kullanmalısınız. cFosSpeed program olmadan upload full olurdu down çok düşerdi.
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 cFosSpeed olayı nedir bunun limitlemeyse netlimiter var zaten? bu arada tekrar belirteyim arama yapamıyorum
Sm00th Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Netlimiter gibi limit koymuyorsun bağlantını otomatik ayarlayan bir program. Birde emulede netlimiter ile upload engellersen download yukselmiyordu. Belki yeni modlarla bu sorun çözülmüştür. 1 e 4 oranı vardı emulede. Mesela 1mb bağlantı ile full upload yapıyorsun sitelerde gezmen imkansız oluyor. cFosSpeed porgramını kullanırsan upload ve download yaparken bile internette gezmende sorun olmaz. Ben download yaparken oyun oynardım program kendisi ayarlıyor. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:29 tarihinde, Sm00th tarafından güncellenmiştir ]
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Emule r8 mod. Açtığımın en geç 10. dakikası 110kb a ulaşıyorum. Upload veya download sınırım yok. Cfosspeed: Yüklü.
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Cfosspeed upload yaparken downloadın göçme olayını engelleyen program, ayarları vardır sadece yüklemek yetmez. Benim bu emule 1+ senedir yüklü, önceki kredi dosyalarımı geçirmiştim üstüne de baya kredi eklendi o yüzden sıra beklemiyorum hiç. r8 modu tavsiye ederim (hala kaldıysa)
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 içim dışım mod oldu yanlız önce ionix gral dediler sonra xtreme şahane şimdide r8 of of
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Xtreme de şahaneydi. r8 den önce onu kullanıyordum, canavardı. Sonra ne oldu bilmiyorum yaşlandı öldü, arama filan yapamamaya başladı.
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Cfosspeed + Emule 48a Xreme mod stabil on saat 111 kb indirim (uyurken)
Öne çıkan mesajlar