Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

emule ionix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diğer 2 senelik konuyu uplamak istemedim.

bu topicde emule ionix kullanıcıları kendi clientleri ile en iyi performansı nasıl aldıklarını anlatırlarsa, ayarlarıyla beraber oldukça iyi olur. Zira downloaddan çok upload yapıyor benım ionix şu anda.

bildiginiz iyi config dosyaları nelerdir?
en iyi stabil performansı almak için ne yapmak lazım ?
Mesaj tarihi:
o topicdede memnun kalmayanlar olmuş bi sürü o moddan

gerçi deniycez elimiz mahkum, ionixden bi cacık olmuyor zira

içim dışım mod oldu ne zor işmiş lan bu
Mesaj tarihi:
Garadia cektım xtreme i tum ayarların ıbakıp yaptım harfiyen sonrada dosyayı cekıp yapıstırdım config klasorune

beklıyorum sımdı bakalım duzelme olacak mı
Mesaj tarihi:
krediyi bilmemde temp klasorun rahatlıkla aktarılıyor

emule xtreme ı tam ayarlı kurulumdan beri 20 dakıka geçti
32kb/sn download
20kb/sn upload

görüyorum an itibariyle. daha artacagını umud edıyorum
Mesaj tarihi:
netlimitersiz emule kullanilmaz
10kb uploada veriyorum ben , yeterde artar daha ne vereyim.
100kb ile dl mütemadiyen. uploadın çok olması download hızını tabiki etkiler .
ionix kulanıyorum şahsen memnunum ama şu varki tek dosyadan 50 kb üstü hız beklemiyorum, her an 5 dosya açık 20 15 arasında gidip geliyorlar , 7 8 saatte 5 film bitden bitiyor mesela .
2005 sonrası film ve dizilerde rahatlıkla 200-900 arası source oluyor .
config dosyasını forum.divxplanet.com dan bulmustum
Mesaj tarihi:
netlimitersız emule kullanılır cünkü yeni modların hepsinde istediğin kadar kısıtlayabilirsin ul/dl oranını

valla benim en parlak dönemlerimde 110 ortalamayla devam ediyodu 3 dosya kadar, gerci indirdiğim seyler yeni cıkan dizi bölümleri ve oyun olduğundan kaynak sıkıntısı yoktu tabi sonra torrenti keşfettim, simdi sadece eski seyleri indirmek icin emule açıyorum
Mesaj tarihi:
xtreme de stabil sabit bir hıza ulaşmıyor asla
85falan max gördüm
ortalama 45-50 civarı
20lere kadar bile iniyor.

baydım valla mod degistirmekten...
Mesaj tarihi:
Ben eskiden ionix mod kullanırdım. Kotasız olduğum zamanlar. 512kb dı o zaman 48 / 7 stabil giderdim. Yalnız emule kullanıyorsanız mutlaka cFosSpeed kullanmalısınız. cFosSpeed program olmadan upload full olurdu down çok düşerdi.
Mesaj tarihi:
Netlimiter gibi limit koymuyorsun bağlantını otomatik ayarlayan bir program. Birde emulede netlimiter ile upload engellersen download yukselmiyordu. Belki yeni modlarla bu sorun çözülmüştür. 1 e 4 oranı vardı emulede.
Mesela 1mb bağlantı ile full upload yapıyorsun sitelerde gezmen imkansız oluyor. cFosSpeed porgramını kullanırsan upload ve download yaparken bile internette gezmende sorun olmaz. Ben download yaparken oyun oynardım program kendisi ayarlıyor.

[ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 01:29 tarihinde, Sm00th tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Cfosspeed upload yaparken downloadın göçme olayını engelleyen program, ayarları vardır sadece yüklemek yetmez.

Benim bu emule 1+ senedir yüklü, önceki kredi dosyalarımı geçirmiştim üstüne de baya kredi eklendi o yüzden sıra beklemiyorum hiç. r8 modu tavsiye ederim (hala kaldıysa)
  • Yeni Oluştur...