horten Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Süpermiş valla; mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 ulan, canimi cektirdin be : ) 1 sene once uppsala'da fink atiyordum, simdi sabanci univ yurtlarinda kafayi yiyorum : ) benim icin uppsala'yi git gez ya hehe. bi de bikac ay sonra eger Turkiye'de buyuk sehirde yasadiysan, monotonluk yuzunden kafayi yiyeceksin, o sirada radikal kararlar verme 1-2 aya atlatiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Heheheh :) Ankaradaydım önceden,hatta bayada bi renkli yaşıyodum ve bukadar hareketten sıkılmıştımda denilebilir aslında.Simdilik bu sakin sessiz hayat hosuma gitti.Normal hayata döndüm :) Uppsala'ya gidicem biara,islerim var orada okuldan biri ile görüsme falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Abi allah bozmasın,ama açıkcası yaşın daha çoook gençmiş abi,neyse allah bozmasın demek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 evlilik ha.. yaşadığın yer ile ilgili foto da isteriz.. tanıt bize isveçi :) biraz geç olucak ama mutluluklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Tanıtıcam ehuh,su havalar biraz düzelse.Bugun yagmurlu biraz,dışarı çıkıp resim falan çekicem yoksa.Yaş genç elbette işte,evlenmesekte bu noktaya kadar gelemezdik.Çok şükür herşey yolunda :) Tek problem suanda isveçce bilmemem.Kimliğim falan çıkar çıkmaz kursa yazılcam,sökücem işallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar