Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evleniyorum =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eheuh :) beybin öyleleride bi çok elbet :) buzamana kadar bi çok şey yaşadım ben,gece hayatındandır falandır filandır.Ama hayatımda gerçekten bukadar anlayışlı ve uyumlu birini daha bulamamıştım.Dünyalar tatlısıdır kendisi,mükemmel bi insan.Herşey yolunda gidincede iş buralara kadar geldi işte :) Buarada diyabetik olduğundan kilo verme problemi var biraz,yoksa eski resimlerine bakıyorumda,tiii arada bi göbek fark var işte :)
Mesaj tarihi:
onurcum mutluluklar diliyorum resmen evlendin gittin vay be oysaki aklıma ne hacattepe maceraları geliyor =)
inş çok mu olursun sarı sarı veletlerin olur eheh
Mesaj tarihi:
Eheuehe sagol canım :) valla o maceraları özlemeye başladım bile :) okul olmayınca insanın hayatında büyük bi boşluk oluyo.Garip.Veletlerim sarı olamaz hüleyn!Hepsini siyaha boyatırım geri eheuh :)
Mesaj tarihi:
eheh öyle,ama açıklamaları önceki sayfalarda baya bi yaptım detaylı olarak :) teşekkür ederim buarada :)

[ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 20:49 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Olsun yinede,işi gücü sağlama alıp birazda gezip tozmadan çoluk çocuğa karışmayı düşünmüyorum :) Hem bakarsın gidince işler düşündüğüm gibi yürümez belkide,sonra kafama eser dönüveririm yazık arada çoluk çocuğa.Azcık zaman geçsin,iyidir :D
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Netekim dun itibari ile isvec´e inmis,evime yerlesmis bulunmaktayim.Kisa sure icerisinde ilk izlenimlerimi,gurbete gitmenin bana neler hissettirdiklerini,mumkun olursada bikac resmi paylasicam.Öperim gozlerinizden.
  • Yeni Oluştur...