Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eheuh :) beybin öyleleride bi çok elbet :) buzamana kadar bi çok şey yaşadım ben,gece hayatındandır falandır filandır.Ama hayatımda gerçekten bukadar anlayışlı ve uyumlu birini daha bulamamıştım.Dünyalar tatlısıdır kendisi,mükemmel bi insan.Herşey yolunda gidincede iş buralara kadar geldi işte :) Buarada diyabetik olduğundan kilo verme problemi var biraz,yoksa eski resimlerine bakıyorumda,tiii arada bi göbek fark var işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 olsun sen de bir deri bir kemiksin dengelemişsiniz fena mı(: ben uyuyim. iyi geceler(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 eheuh teşekkürler yorumlar için :) iyi sabahlar,bende yatiim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Saygı duyarım Mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Korax bizim iş ne oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Senin işi bizzat oraya gidince halledicem :) aşşağı salı pazarına doğru inip ordan seçicem 2-3 tane eheuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 onurcum mutluluklar diliyorum resmen evlendin gittin vay be oysaki aklıma ne hacattepe maceraları geliyor =) inş çok mu olursun sarı sarı veletlerin olur eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Eheuehe sagol canım :) valla o maceraları özlemeye başladım bile :) okul olmayınca insanın hayatında büyük bi boşluk oluyo.Garip.Veletlerim sarı olamaz hüleyn!Hepsini siyaha boyatırım geri eheuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 çok mu olursun dediğim de mutlu olursun ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 sağol darısı başına :D [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 02:44 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 nazar degmesin cok guzel resimler, bir omur boyu mutluluklar. ps : yengeyi uye yap acilinca uye alimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 teşekkür ederim :) eheueh türkçe bilse yapcam valla,biraz sıkılgan türkçe konusunda.Daha doğrusu pek denemiyo,utangaç biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 evlilik biraz vatandaşlık almak amaçlı falan değil di mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 değil yahu,58475983579438574385979579843 kere yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 vayt be seni de kaybettik evlilik denen savaşta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ehueheh,sağlık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 mutluluklar dilerim korax. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Allah Mesud etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ben mutluluklar dilemiyorum.Über mutlu olun paladine paladine XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 baya gençmişin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 eheh öyle,ama açıklamaları önceki sayfalarda baya bi yaptım detaylı olarak :) teşekkür ederim buarada :) [ Mesaj 20 Eylül 2007, Perşembe - 20:49 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 İyidir ya gençken çoluk çocuğa karışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Olsun yinede,işi gücü sağlama alıp birazda gezip tozmadan çoluk çocuğa karışmayı düşünmüyorum :) Hem bakarsın gidince işler düşündüğüm gibi yürümez belkide,sonra kafama eser dönüveririm yazık arada çoluk çocuğa.Azcık zaman geçsin,iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Netekim dun itibari ile isvec´e inmis,evime yerlesmis bulunmaktayim.Kisa sure icerisinde ilk izlenimlerimi,gurbete gitmenin bana neler hissettirdiklerini,mumkun olursada bikac resmi paylasicam.Öperim gozlerinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar